Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Πέγκυ Σταθακοπούλου στο TheCaller: Η απόφαση συμμετοχής στις Ευρωεκλογές, το άνοιγμα της ΝΔ & οι προσπάθειες να γίνει μητέρα

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Πέγκυ Σταθακοπούλου βρέθηκε σήμερα στο στούντιο του TheCaller Web TV και παραχώρησε μία εφ’ όλη της ύλης συνέντευξη στην Ειρήνη Αρβανίτη.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Πέγκυ Σταθακοπούλου βρέθηκε σήμερα στο στούντιο του TheCaller Web TV και παραχώρησε μία εφ’ όλη της ύλης συνέντευξη στην Ειρήνη Αρβανίτη.

Η ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει για την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας, τον κόσμο που συναντά στις περιοδείες της, τα παιδικά της χρόνια, την απόφαση μετά τις σπουδές στην Νομική να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά και τις προσπάθειες που έκανε μέχρι να γίνει μητέρα.

«Αισθάνθηκα πάρα πολλές στιγμές ότι δεν μας επιτρέπεται άλλο να μην παίρνουμε ένα ποσοστό ευθύνης από αυτό που μας αναλογεί. Είμαστε απογοητευμένοι από τα πολιτικά πράγματα  και από τα πολιτικά κόμματα, αλλά οφείλει ο καθένας μας να συνδράμει στο μέτρο που ο ίδιος μπορεί. Δεν ήταν σίγουρα εύκολη η απόφαση, αλλά γινόταν ανάγκη. Το ενδιαφέρον μου το μοιράστηκα με φίλους και με ανθρώπους μέσα από την Νέα Δημοκρατία. Ακούγοντας πριν από δύο χρόνια το αληθινό κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και εξέφρασα το ενδιαφέρον μου», υπογράμμισε η Πέγκυ Σταθακοπούλου, μιλώντας για την απόφασή της να είναι σήμερα υποψήφια ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι της Τέχνης οφείλουν να είναι παρόντες σε μία συγκυρία για την χώρα, όπου είναι τόσο χρήσιμο να ανασυνταχθεί ως χώρα και ως ηθικό ανάστημα», είπε η Πέγκυ Σταθακοπούλου και συνέχισε: «Έχω δεσμευτεί στην μεγάλη περιοδεία που έκανα στην Ελλάδα ότι θα επιστρέψω στα μέρη που πήγα για να ενημερώσω τους ανθρώπους που συνάντησα».

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου, μάλιστα, μίλησε στην Ειρήνη Αρβανίτη για τα παιδικά της χρόνια, την Νομική, αλλά και την υποκριτική, αποκαλύπτοντας πως τελικά ο πατέρας της πήρε θετικά την απόφασή της να γίνει ηθοποιός. Όπως είπε η ομορφιά της δεν ήταν το κλειδί της επιτυχίας της, αλλά ένα σημαντικό κομμάτι, που κάποιες φορές ίσως να της δημιούργησε προβλήματα.

«Η αναγνωρισιμότητα είναι ένα διαβατήριο»

«Η αναγνωρισιμότητα είναι ένα διαβατήριο για να κάνεις ένα ξεκίνημα στην πολιτική, όμως δεν πιστεύω ότι είναι το βασικό στοιχείο που μπορεί να σε κρατήσει μέσα στην πολιτική. Κάθε χώρος στον οποίο ξεκινάω να ονειρευτώ τι θα είμαι ένας χώρος που θα δώσω τις εξετάσεις μου», είπε η Πέγκυ Σταθακοπούλου στην Ειρήνη Αρβανίτη.

«Έχει μεγάλη σημασία γιατί επιλέγει να κατέβει στην πολιτική. Σε ό,τι αφορά εμένα, δεν το επέλεξα επειδή η δουλειά μου βρίσκεται σε μία περίοδο κάμψης. Το αντίθετο. Το αποφάσισα σε μία περίοδο που έκανα πολύ ωραία πράγματα στη δουλειά μου. Το αποφάσισα γιατί έχω ένα επιστημονικό υπόβαθρο λόγω σπουδών και γιατί αισθάνομαι ότι μπορώ να πάρω μία ανάσα μακριά από τη δουλειά μου αν κι εφόσον καταφέρω να αλλάξω στον χώρο της πολιτικής ακόμη και το τόσο», κατέληξε.

«Υπάρχουν μύθοι. Ο κόσμος δεν είναι ότι δεν ενδιαφέρεται για την πολιτική, απλά είναι πολύ κουρασμένος. Μερικές φορές προχωρά χωρίς ελπίδα και αυτό είναι δική μας δουλειά να το ανατρέψουμε», είπε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Την ίδια ώρα, η Πέγκυ Σταθακοπούλου μίλησε για τον γάμο της που έφτασε πριν από λίγους μήνες στο τέλος του, αλλά και την προσπάθεια να φέρει στη ζωή την μοναχοκόρη της. «Αξίζει τον κόπο αν θέλεις πραγματικά να γίνεις μητέρα να το προσπαθήσεις. Αν θέλεις υπάρχουν πολλοί τρόποι να το προσπαθήσεις. Αυτό σκεφτόμουν όσο προσπαθούσα και έλεγα: «τόσα παιδιά υπάρχουν εκεί έξω, θα μπορούσα να υιοθετήσω». Όλες οι θεραπείες που σχετίζονται με την γονιμότητα είναι πολύ δαπανηρές και εκεί θα έπρεπε να υπάρξει ένα νέο πλαίσιο».

«Τα παιδιά μας παίρνουν από εμάς την τόλμη να δοκιμάζουμε. Η κόρη μου, ο πρώην σύζυγός μου, η μητέρα μου και ο αδελφός μου είναι στο πλευρό μου στην απόφασή μου να πολιτευτώ», κατέληξε.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη που παραχώρησε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Πέγκυ Σταθακοπούλου στο TheCaller Web TV και την Ειρήνη Αρβανίτη:

Send this to a friend