Αθήνα

16 oC

ελαφρές νεφώσεις

Πέθανε ο Βασίλης Βάρσος του θρυλικού ζαχαροπλαστείου στην Κηφισιά

Πέθανε ο Βασίλης Βάρσος ο άνθρωπος που βρισκόταν τις τελευταίες δεκαετίες πίσω από το θρυλικό ζαχαροπλαστείο της Κηφισιάς.

Πέθανε ο Βασίλης Βάρσος ο άνθρωπος που βρισκόταν τις τελευταίες δεκαετίες πίσω από το θρυλικό ζαχαροπλαστείο της Κηφισιάς.

Με 128 χρόνια ιστορίας το ζαχαροπλαστείο πλέον όμως θα είναι χωρίς τον έναν από τους δύο ανθρώπους που το τρέχουν διοικητικά. Ο Γιώργος και ο Βασίλης Βάρσος είναι τα δύο εγγόνια του Βασίλη Βάρσου που ξεκίνησε το 1892 την θρυλική επιχείρηση την οποία «έτρεχαν» μέχρι πριν μερικά χρόνια όταν και ανέλαβε η 4η γενιά, ο Κωνσταντίνος κι ο Αντώνης.

Ο Βασίλης Βάρσος όμως δεν θα είναι πια εκεί, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της 14ης Ιανουαρίου. Ο Βασίλης Βάρσος, που είχε βάλει και υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές του 2019 διεκδικώντας την δημαρχία, πέθανε χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου μέχρι στιγμής.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κηφισιάς έσπευσε να εκφράσει τα συλλυπητήρια του για την απώλεια.

«ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κηφισιάς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη των μελών του για την απώλεια του επιφανούς και αγαπητού μέλους του, Βασίλη Βάρσου,και απευθύνει τα ειλικρινή του συλληπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο Βασίλης Βάρσος υπήρξε γνωστός και αγαπητός στην Κηφισιώτικη οικογένεια. Εξαιρετικός επιχειρηματίας, υπέροχος οικογενειάρχης, αγαπητός συμπολίτης, θα μας λείψει πολύ.

Μετά την αναγγελία του θανάτου του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς συνεδρίασε και αποφάσισε τα εξής:

1. Να εκφράσει τα συλληπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος
2. Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία
3. Να αποστείλει στεφάνι εις μνήμη του
4. Να δημοσιεύσει το παρόν στην ιστοσελίδα του, στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να το αποστείλει προς δημοσίευση στον τοπικό τύπο.

Ο Εμπορικός Σύλλογος ενημερώνει τα μέλη του ότι η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, στις 2μμ, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κηφισιάς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Ο Πρόεδρος Η Έφορος

Μάρκος Πανέττας Εριφύλη Γαλλή»

Send this to a friend