Αθήνα

8 oC

αραιές νεφώσεις

Ποια είναι η νέα κυριακάτικη εφημερίδα «Νέα Σελίδα» που κυκλοφορεί στα περίπτερα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ποια είναι η νέα κυριακάτικη εφημερίδα «Νέα Σελίδα» που κυκλοφορεί στα περίπτερα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Στα περίπτερα κυκλοφόρησε από σήμερα, Κυριακή 11 Ιουνίου η νέα εφημερίδα «Νέα Σελίδα».

Την εφημερίδα εκδίδει ο Ηλίας Λιβάνης (του γνωστού εκδοτικού Οίκου Λιβάνη).

Ο γιος του εκδότη Αντώνη Λιβάνη, (ο οποίος παραβρέθηκε στην παρουσίαση της εφημερίδας στη Στοά του Βιβλίου), Ηλίας Λιβάνης, στην ομιλία του, έκανε λόγο για «μια νέα εφημερίδα η οποία επιχειρεί μια επανάσταση στην έντυπη δημοσιογραφία, με γραπτό λόγο χωρίς φιοριτούρες, με νηφάλια παρουσίαση των γεγονότων, και με σοβαρή σπουδή πάνω στα θέματα του Πολιτισμού, καθώς η εφημερίδα θα προσφέρει μεγάλο ένθετο αφιερωμένο στον συγκεκριμένο τομέα».

Όπως είπε ο εκδότης, «η οικογένειά μου είναι γνωστή για τους αγώνες της για τη δημοκρατία και για τη συμβολή της στην πρόοδο του τόπου, με πρωταγωνιστή τον πατέρα μου, Αντώνη Λιβάνη, αγωνιστή, που πιστά υπηρέτησε για δεκάδες χρόνια τις δημοκρατικές – προοδευτικές – πατριωτικές αξίες. Με αυτό το πνεύμα να μας διαπνέει, αποφασίσαμε και δημιουργήσαμε τη ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, για να φέρουμε ακόμα μια φορά στο προσκήνιο αυτό που έχει ανάγκη ο αναγνώστης: την αλήθεια και τη συνέπεια λόγων και πράξεων».

«Η εφημερίδα θα κινηθεί στον δημοκρατικό χώρο με γνώμονα τη σοσιαλδημοκρατία και την κεντροαριστερά», όπως ανέφερε ο ίδιος.

Διευθυντές σύνταξής της εφημερίδας αναλαμβάνουν ο Ι. Κορωναίος και ο Σ. Κοτρώτσος.

Την έκδοση της εφημερίδας, κάθε Κυριακή, θα συνοδεύει ένα βιβλίο από επιλεγμένες εκδόσεις του Οίκου Λιβάνη.

Send this to a friend