Αθήνα

13 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

Ένα νέο κανάλι γεννήθηκε! H επιστροφή της Έλλης Στάη και η εντυπωσιακή πρεμιέρα του Open tv

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας, είναι το δελτίο του Open στις 7. Είναι οι ειδήσεις από το καινούργιο κανάλι που έρχεται να σας συστηθεί απόψε με αυτό που λέει ο τίτλος του «Open». Ανοιχτό σε ιδέες, απόψεις, τάσεις και πιστό στον τομέα της ενημέρωσης στους κώδικες της ειλικρινούς και ηθικής δημοσιογραφίας. Απόψε το Open ξεκινάει το ταξίδι του στα ταραγμένα νερά των media πιστεύοντας ότι θα πλεύσουμε όλοι μαζί και ασφαλώς και με επιτυχία», είπε η Έλλη Στάη μεταξύ άλλων τα πρώτα λεπτά του δελτίου ειδήσεων στην πρεμιέρα του Open tv.

Νωρίτερα και ενώ ο σταθμός μετρούσε αντίστροφα και η κορυφαία άνκοργουμαν που επιστρέφει σήμερα τηλεοπτικά μετά από πολύ καιρό, ανήρτησε 3 φωτογραφίες από τα backstage, στο στούντιο του δελτίου Ειδήσεων.

Το Open tv έκανε πρεμιέρα σήμερα 24 Οκτωβρίου και στην ενημέρωση με την επιστροφή της Έλλης Στάη στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον σταθμό. Κατά τη διάρκεια του δελτίου η Έλλη Στάη μας ξενάγησε στους χώρους του σταθμού, μας παρουσίασε ένα βίντεο όπου φαινόταν η ταχύτητα με την οποία έγιναν όλα για τη δημιουργία του σταθμού καθώς και τους χώρους που θα κάθονται οι δημοσιογράφοι, χωρητικότητας 150 θέσεων αλλά και τα σύγχρονα στούντιο. Ταυτόχρονα γνωστοί δημοσιογράφοι όπως ο Βαγγέλης Γιακουμής ή η Λίνα Δρούγκα αναρτούσαν φωτογραφίες στα social media για τα πρώτα λεπτά ζωής του σταθμού.

Δείτε το βίντεο με την πρεμιέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

View this post on Instagram

Μαραθώνιος προετοιμασιών @opentvgr πρεμιέρα απόψε στις 18:55 #opentv

A post shared by Elli Stai (@ellistai) on


Send this to a friend