Αθήνα

14 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γιώργος Καραϊβάζ: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο (ΒΙΝΤΕΟ)

CALLER'S CHOICE

Ο Πρετεντέρης αποκαλύπτει ημερομηνία εκλογών και εξηγεί πως θα προκύψουν!

Πρόωρες εκλογές βλέπει σε άρθρο του ο δημοσιογράφος του «Βήματος» Γιάννης Πρετεντέρης και εξηγεί πως και γιατί θα συμβεί αυτό...

Πρόωρες εκλογές βλέπει σε άρθρο του ο δημοσιογράφος του «Βήματος» Γιάννης Πρετεντέρης και εξηγεί πως και γιατί θα συμβεί αυτό.

«Αν το πρόγραμμα ολοκληρωνόταν με επιτυχία, η κυβέρνηση θα έσπευδε να το καρπωθεί άμεσα, με κάλπες Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο του 2018. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πιθανό, η κυβέρνηση θα κάνει εκλογές νωρίτερα, για να μην χρεωθεί πλήρως την αποτυχία, και τα νέα βάρη που αναγκαστικά θα προκύψουν. Κάποια στιγμή, από το φθινόπωρο του 2017 έως την άνοιξη του 2018», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Εξάλλου, όπως έγραψε στο χθεσινό του άρθρο στο «Βήμα», αναφορικά με την στρατηγική της ΝΔ, «δεν υπάρχει ανάγκη αλλαγής του αιτήματος της για εκλογές… Αλλά ακόμη κι αν χρειάζεται να αντικατασταθεί με κάτι, αυτό είναι το «Φύγετε» που τα περιλαμβάνει όλα». Άλλωστε, όπως επισημαίνει ο Γιάννης Πρετεντέρης, «τρόπος να φύγουν με ταξί δεν υπάρχει, άρα μένει μόνο με εκλογές!».

«Ως εκ τούτου το αίτημα εξακολουθεί να είναι επίκαιρο, ακόμη κι αν δεν αρέσει σε κάποιους ‘’φίλους’’ του ΣΥΡΙΖΑ εντός της ΝΔ», όπως τους αποκαλεί ο αρθρογράφος!

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Έσπασε» στον «αέρα» του ΑΝΤ1 η Ρίτσα Μπιζόγλη – Τα συγκινητικά λόγια του Γιώργου Παπαδάκη
Μάνια Τέκου: Viral o ψηφιακός θάνατός της – Πώς την «πάτησαν» οι ακόλουθοι του λογαριασμού της
Γιώργος Καραϊβάζ: Το συγκινητικό αντίο της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη (vid)
Ζήνα Κουτσελίνη: Κλαμένη ξεκίνησε την εκπομπή – «Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν αδελφός για μένα…» (vid)
Γιάννα Αγγελοπούλου: Με παραδοσιακή ενδυμασία στην Άμφισσα (ΦΩΤΟ)
Γιώργος Καραϊβάζ: Έβαλε τα κλάματα η Ρίτσα Μπιζόγλη με τα συγκινητικά λόγια του Παπαδάκη (vid)