Αθήνα

17 oC

βροχοπτώσεις μεγάλης έντασης

Pride Flight: Εκπλήσσει η πρώτη υπερατλαντική πτήση με ΛΟΑΤΚΙ+ πλήρωμα

Η Virgin Atlantic ανακοίνωσε την πρώτη της πτήση, όπου όλα τα μέλη του πληρώματος ανήκουν στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα*. 

Η πρωτότυπη αυτή πτήση ονόματι Pride Flight θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου από το Λονδίνο με προορισμό τη Νέα Υόρκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Όσοι πετάξουν με τη συγκεκριμένη πτήση θα απολαύσουν ένα σόου χιλιάδες πόδια πάνω από τον Ατλαντικό ωκεανό, από τον ηθοποιό του Broadway και της εκπομπής Unbreakable Kimmy Schmidt του Netflix, Τίτους Μπουργκές. Επιπλέον, στο «πρόγραμμα» της πτήσης περιλαμβάνεται και ένα σόου από την drag queen και dj Bingo.

Η Virgin ανακοίνωσε: «Θα είναι μια πραγματική γιορτή της γκέι κουλτούρας σε ύψος 38.000 ποδών πάνω από τον Ατλαντικό.»

Η πτήση θα πραγματοποιηθεί εν όψει της World Pride Day για το 2019 που θα εορταστεί στη Νέα Υόρκη με την αεροπορική εταιρεία να ανακοινώνει ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο ίδρυμα The Attitude Magazine.

*Τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται η χρήση του ακρωνύμιου "ΛΟΑΤΚΙ+" για να συμπεριλάβουμε όλα τα άτομα και τις κοινότητες που προσδιορίζονται ως λεσβίες, γκέι, αμφισεξουαλικά, τρανς/διεμφυλικά, queer, ιντερσέξ αλλά και ασεξουαλικά, πανσεξουαλικά άτομα, καθώς και τις άλλες έμφυλες ταυτότητες. Αλλά και τα άτομα τα οποία αναρωτιούνται για τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους ή και την ταυτότητα φύλου τους.

Send this to a friend