Αθήνα

27 oC

ελαφρές νεφώσεις

Πρωτοσέλιδο στους «Times» η υπόθεση των 9χρονων δίδυμων κοριτσιών που παραμένουν αγνοούμενες

Μεγάλες και διεθνείς διαστάσεις φαίνεται ότι λαμβάνει η υπόθεση των αγνοούμενων δίδυμων 9χρονων κοριτσιών, της Σοφίας και της Βασιλικής Φιλιπποπούλου, που παραμένουν εξαφανισμένα από την καταστροφική πυρκαγιά της Δευτέρας στην Αττική.

Σήμερα η υπόθεση βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο των «Times», με την εφημερίδα να περιγράφει πως οι δύο δίδυμες αδερφές παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε τουριστικό θέρετρο έξω από την Αττική το οποίο επλήγη από την πυρκαγιά και περισυνελέγησαν από ψαράδες της περιοχής, όμως έκτοτε αγνοούνται.

Η εφημερίδα χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη πυρκαγιά ως την φονικότερη που έπληξε την Ευρώπη κατά την μεταπολεμική περίοδο.

times

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας των δύο 9χρονων δίδυμων κοριτσιών που αναζητούνται, Γιάννης Φιλιππόπουλος, αναγνώρισε, όπως είπε, τις κόρες του σε τηλεοπτικά πλάνα να αποβιβάζονται σώες από ένα πλοιάριο, ενώ πρώτα είχε ψάξει σε νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα ακόμη και νεκροτομεία για τα δυο του κοριτσάκια.

Ωστόσο, δεν είχε καταφέρει να έρθει σε επαφή μαζί τους καθώς τα κορίτσια δεν βρίσκονταν στις λίστες του Λιμενικού, το οποίο υποστηρίζει πως οι διασωθέντες που αποβιβάζονταν στη Ραφήνα καταγράφονταν στο Λιμεναρχείο και πως τα ονόματα των δύο κοριτσιών δεν βρίσκονταν στην λίστα.

Send this to a friend