• Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου
  • 01:29

Αθήνα

15 oC

σποραδικές νεφώσεις

Ραφαέλα Πλαστήρα: Η Σταρ Ελλάς μιλάει για τα παιδικά της χρόνια στην Ολλανδία, τον δίδυμο αδελφό της αλλά και την εποχή που δούλευε σερβιτόρα στο εστιατόριο της μαμάς της

Η Σταρ Ελλάς για το 2019 δεν είναι άλλη από την Ραφαέλα Πλαστήρα. Μπορεί να έχει κάνει σπουδές πάνω στην πρόνοια της τρίτης ηλικίας, ωστόσο όνειρό της ήταν να εκπροσωπήσει τη χώρα της σε διαγωνισμό ομορφιά και από χθες, αυτό έγινε πραγματικότητα.

Η Σταρ Ελλάς για το 2019 δεν είναι άλλη από την Ραφαέλα Πλαστήρα. Μπορεί να έχει κάνει σπουδές πάνω στην πρόνοια της τρίτης ηλικίας, ωστόσο όνειρό της ήταν να εκπροσωπήσει τη χώρα της σε διαγωνισμό ομορφιά και από χθες, αυτό έγινε πραγματικότητα.

ΓΡΑΦΕΙ Η Ειρήνη Αρβανίτη

Εδώ και ένα χρόνο η Ραφαέλα άφησε τη ζωή της στην Ολλανδία και ήρθε στην Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό της στο χώρο του modeling, αλλά και να αποκτήσει ένα δεύτερο πτυχίο, αυτή τη φορά στη δημοσιογραφία.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ολλανδία. Η μητέρα μου είχε γεννηθεί στη Γερμανία και οι παππούδες μου είχαν εστιατόρια στην Γερμανία. Η μητέρα μου συνέχισε την παράδοσή αυτή στην Ολλανδία και εδώ και 30 χρόνια γνωρίζει την ελληνική κουζίνα στους Ολλανδούς. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση όπου τόσο ο δίδυμος αδελφός όσο και η μεγαλύτερη αδελφή μου βοηθούσαμε εκεί. Εγώ ρύθμιζα τις κρατήσεις και έκανα σέρβις.

Όταν η Ραφαέλα Πλαστήρα δούλευε στο εστιατόριο της μητέρας της.

Η μητέρα μου μας μεγάλωσε μόνη της αφού οι γονείς μου έχουν χωρίσει εδώ και 12 χρόνια. Ο πατέρας μου ζει στα Τρίκαλα και κάθε καλοκαίρι ερχόμουν στην Ελλάδα. Πάντα ήθελα να γυρίσω στην πατρίδα μου και η μητέρα μου το ήξερε καλά και μάλιστα είναι χαρούμενη με την απόφασή μου αυτή. Έχω σπουδάσει πάνω στην κοινωνική πρόνοια της τρίτης ηλικίας, ενώ τώρα στην Αθήνα, θέλω να αποκτήσω και δεύτερο πτυχίο πάνω στη δημοσιογραφία.

Με την μητέρα και τον αδελφό της -ως μελαχρινή- στο εστιατόριο της οικογένειας.
Κερδίσαμε φέτος βραβείο για το πιο ωραίο εστιατόριο. Ήμασταν στην 5η θέση σε όλη την Ολλανδία και πρώτη στη πόλη μας Zandvoort Amsterdam.

Βασικά στην Ελλάδα ήρθα μόνο για τα καλλιστεία. Στην Ολλανδία έχω κάνει κάποια shows και φωτογραφήσεις, αλλά δεν πήρα μέρος σε καλλιστεία εκεί, γιατί όνειρό μου είναι να εκπροσωπήσω τη χώρα μου σε παγκόσμιο διαγωνισμό και τώρα αυτό θα γίνει πραγματικότητα. Μακάρι να φέρω και την πρωτιά!

Η οικογένειά μου και τα αδέλφια είναι πολύ χαρούμενοι που πήρα τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Έχω έναν δίδυμο αδελφό, μια μεγαλύτερη αδελφή και έναν αδελφό μόλις 8 ετών από άλλο μπαμπά».

Η Ραφαέλα Πλαστήρα με τον δίδυμο αδελφό της ως μελαχρινή.

Όσο για το αν θα έπαιρνε μέρος στο GNTM, η Ραφαέλα είναι ξεκάθαρη: «Δεν θα έπαιρνα μέρος γιατί δεν μου αρέσει το ριάλιτι και δεν θα άντεχα να με κρίνουν πολύ άσχημα. Είμαι πολύ ευαίσθητη. Αν ήταν αλλιώς θα είχα πάρει μέρος!»

Μερικά από τα λαχταριστά φαγητά που σερβίρει το εστιατόριο της οικογένειας.

Send this to a friend