Αθήνα

11 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ελένη Τζώρτζη για Φιλιππίδη: Αισχρός τσόγλανος και γλίτσας – Η κόκα είναι κακό φάρμακο

CALLER'S CHOICE

«Ραγίζει καρδιές» η εξομολόγηση μητέρας που έχει γιο με σύνδρομο Άσπεργκερ! «Σε εσένα που μιλάς για αυτισμό χωρίς να ξέρεις τι είναι, να το βουλώσεις»

Συγκλόνισε το διαδίκτυο η «έξω από τα δόντια» εξομολόγηση της Βασιλικής Βελέντζα, που έχει έναν γιο με σύνδρομο Άσπεργκερ, που είναι μια διαταραχή του φάσματος του αυτισμού.

Συγκλόνισε το διαδίκτυο η «έξω από τα δόντια» εξομολόγηση της Βασιλικής Βελέντζα, που έχει έναν γιο με σύνδρομο Άσπεργκερ, που είναι μια διαταραχή του φάσματος του αυτισμού.

«Γουστάρω που ο γιος μου δεν είναι ένα μέτριο συνηθισμένο παιδί», λέει γενναία η Βασ. Βελέντζα και συνεχίζει, μιλώντας για τον γιο της: «Ξέρει πως έχει το σύνδρομο Άσπεργκερ, όπως και εκατομμύρια παιδιά και ενήλικες σε όλο τον κόσμο. Ξέρει τις αδυναμίες του στο κοινωνικό επίπεδο και τις εξαιρετικές ικανότητες του στο γνωστικό….»

«Θέλω να πω σε εσένα που μιλάς για αυτισμό χωρίς να ξέρεις τι είναι να το βουλώσεις και να ασχοληθείς με ότι γνωρίζεις», αναφέρει απευθυνόμενη σε όσους… εξυπνάκηδες αναφέρονται στον αυτισμό χωρίς να ξέρουν τι σημαίνει και τι είναι.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Βασιλικής Βελέντζα:

«Παγκόσμια ημέρα αυτισμού και θα πω αυτό..

Γουστάρω που ο γιος μου δεν είναι ένα μέτριο συνηθισμένο παιδί.

Ξέρει πως έχει το σύνδρομο Άσπεργκερ, όπως και εκατομμύρια παιδιά και ενήλικες σε όλο τον κόσμο. Ξέρει τις αδυναμίες του στο κοινωνικό επίπεδο και τις εξαιρετικές ικανότητες του στο γνωστικό.

Διαβάζει, ενημερώνεται και αισθάνεται άτυχος που γεννήθηκε στην Ελλάδα γιατί σε μια άλλη χώρα θα ήταν ήδη στο πανεπιστήμιο.

Ο ΓΙΟΣ μου άντεξε τις επιθέσεις και προχωρά σε δημόσιο σχολείο γιατί η οικογένεια του τον αγαπά για αυτό που είναι και σε συνεργασία με ειδικούς του έδωσε τη δύναμη να σταθεί εκεί που κάποιοι άλλοι ‘καλοί γονείς’.. θέλησαν να τον κλείσουν απ’ έξω. Λυπάμαι συγχωριανοί… Είχαμε αντίθετη γνώμη.

Θέλω να πω σε εσένα που μιλάς για αυτισμό χωρίς να ξέρεις τι είναι, να το βουλώσεις και να ασχοληθείς με ότι γνωρίζεις.

Αυτά για τον αυτισμό μέσα από τη δική μου ζωή και οπτική.

Λυπάμαι που δεν είμαι όσο μελό θα περιμένατε..

(Αγάπη, καρδούλες και τα σχετικά..)

Βασιλική Κ.Βελέντζα».

Έξαλλος ο Παπαδάκης με Κούγια: Του έκλεισε το τηλέφωνο ο δικηγόρος – «Όταν δεν σας συμφέρει κλείνετε το τηλέφωνο κύριε Κούγια» (ΒΙΝΤΕΟ)
«Γα@@@ τη ζωή και την υγεία του για τον έρωτα» έλεγε ο Δημήτρης Λιγνάδης για τον πατέρα του, Τάσο
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου
Σοφία Μπεκατώρου: «Θα προσπαθώ να βοηθήσω όπου είναι απαραίτητο»
Εκδήλωση του «The Catalyst» για το σημερινό πολιτικό σύστημα και τους κομματικούς σχηματισμούς: «Υπάρχει ζωή στο ριζοσπαστικό Κέντρο;»
Δημήτρης Λιγνάδης: «Ο Ε.Α. τα είπε αυτά επειδή δεν έγινε μοντέλο – τραγουδιστής στυλ Ρουβάς, όπως ήθελε – Τραγελαφικές οι περιγραφές»