Αθήνα

12 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ρευματοκλοπή με παχυλούς λογαριασμούς ΔΕΗ γίνεται;

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση ότι ένα από τα πιο γνωστά καφέ της Ελλάδας στο Κολωνάκι κλέβει ρεύμα από τη ΔΕΗ. Το ρεπορτάζ μάλιστα ανάφερε ότι ο ιδιοκτήτης δεν πλήρωνε για ρεύμα ούτε 1 ευρώ.

Της Ειρήνης Αρβανίτη

Ποια είναι όμως η αλήθεια, γιατί τα πράγματα φαίνεται πως δεν είναι ακριβώς έτσι. Αρχικά να πούμε ότι συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ πήγε στο κατάστημα και διαπίστωσε ίχνη παραβίασης στο ρολόι, το αντικατέστησε, λοιπόν, με νέο και τώρα θα πρέπει να διαπιστωθεί αν υπάρχουν διαφορές στις καταναλώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Ωστόσο πλήρωνε το μαγαζί ή όχι;  Όπως αποκάλυψε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ - η οποία είχε στα χέρια της στοιχεία από έρευνα που έκανε-  το γνωστό cafe πλήρωνε παχυλούς λογαριασμούς και μάλιστα είχε και εκπτώσεις συνεπούς πληρωμής!

Συγκεκριμένα το μήνα Μάρτιο του 2018 πλήρωσε 1.466€,τον Αύγουστο 1.611€ και το Σεπτέμβριο 1.371€.

Άρα, λοιπόν, δεν γίνεται να μην έχει πληρωθεί ούτε 1 ευρώ στη ΔΕΗ όπως επίσης γεννάται το ερώτημα αν τα ποσά είναι μικρά ή όχι.

Για αυτό, λοιπόν, ρωτήσαμε και διαπιστώσαμε ότι ξενοδοχείο 5 αστέρων, 11 δωματίων με θερμαινόμενη πισίνα και εστιατόριο, πληρώνει περίπου 1.800€ το μήνα, ενώ εστιατόριο 250 καθημένων πληρώνει περίπου 1.000€ το μήνα.

Στην επόμενη μέτρηση, λοιπόν, θα λυθούν οι απορίες…

Send this to a friend