Αθήνα

11 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Αποκάλυψη Καρσιώτη για δολοφονία Καραϊβάζ: Ο γιος του πλησίασε μέσα από τους αστυνομικούς στο σημείο

CALLER'S CHOICE

Ρίγη συγκίνησης προκαλούν τα λόγια του Εύζωνα που μέσα στη βροχή ευχαρίστησε του κατοίκους της Ξάνθης που ήταν εκεί! (BINTEO)

Περηφάνια, παλικαριά είναι από τις φορές που οι λέξεις δεν μπορούν να αποδώσουν το συναίσθημα. Πριν λίγες ημέρες, την 4η Οκτωβρίου η Ξάνθη γιόρτασε την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωσή της.

Ο καιρός δεν ήταν με το μέρος τους, ωστόσο το σώμα των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς που είχε μεταβεί στην Ξάνθη για τους εορτασμούς πραγματοποίησε κανονικά την παρέλαση, αν και έβρεχε καταρρακτωδώς.

Οι πολίτες ήταν εκεί για να τους χειροκροτήσουν και να τους τιμήσουν και ο Εύζωνας Βασίλης Σδραλής με ένα απίστευτο κείμενο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να τους ευχαριστήσει και να μας συγκινήσει!

«Και έχουμε μείνει μόνοι μας, μέσα στη βροχή κάνοντας μια ώρα ακινησία, και το κόκκινο χρώμα από το φάριο να τρέχει στα μάτια μας, τα τσαρούχια μας να κολυμπάνε μέσα στο νερό , τα λευκά μας να έχουν γίνει δυο φορές πιο βαριά, αλλά εμείς να μην νιώθουμε τίποτα, να περιμένουμε πως και πως να παρελάσουμε, να περιμένουμε, περιμένουμε να σπάσουμε τα πόδια μας για τους Έλληνες που ήταν εκεί, για τους Έλληνες που πετούσαν τις ομπρέλες τους για να μας χειροκροτήσουν ,για τους Έλληνες, που μας πετούσαν ροδοπέταλα από τα μπαλκόνια, για τους Έλληνες που μας άφησαν δάφνινο στεφάνι για να περάσουμε από πάνω. Για αυτούς τους Έλληνες πάμε, για αυτούς και μονάχα για αυτούς, για αυτούς που έστω και λίγο τους κάναμε περήφανους και τους θυμίσαμε τι σημαίνει να κανείς να είναι Έλληνας!». 

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Έσπασε» στον «αέρα» του ΑΝΤ1 η Ρίτσα Μπιζόγλη – Τα συγκινητικά λόγια του Γιώργου Παπαδάκη
Ξέρουν τον κωδικό σας στο Facebook; Υπάρχει τρόπος να προστατεύσετε το προφίλ σας
Μάνια Τέκου: Viral o ψηφιακός θάνατός της – Πώς την «πάτησαν» οι ακόλουθοι του λογαριασμού της
Γιάννα Αγγελοπούλου: Με παραδοσιακή ενδυμασία στην Άμφισσα (ΦΩΤΟ)
Εορτολόγιο: Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα, Κυριακή 11 Απριλίου
Πέθανε ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης που δώρισε όλη την περιουσία του στις Ένοπλες Δυνάμεις