• Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου
  • 00:48

Αθήνα

8 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Ρωμανός: Άδικο το ότι δεν προβάλλεται επαρκώς το τι έχει κάνει η κυβέρνηση μέχρι στιγμής στο Προσφυγικό

Στην κάμερα του TheCaller WEB TV και στον δημοσιογράφο Αιμίλιο Περδικάρη μίλησε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, αναφερόμενος ιδιαίτερα στο κυβερνητικό έργο αυτών των 7 μηνών.

Στην κάμερα του TheCaller WEB TV και στον δημοσιογράφο Αιμίλιο Περδικάρη μίλησε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, αναφερόμενος ιδιαίτερα στο κυβερνητικό έργο αυτών των 7 μηνών.

Αρχικά, ο κ. Ρωμανός ρωτήθηκε για το Προσφυγικό, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως «αποτελεί ένα μείζον ζήτημα που ανάγεται και σε εθνικής σημασίας… Η δυσπιστία του κόσμου ως ένα βαθμό είναι δίκαια, ωστόσο είναι άδικο ότι δεν προβάλλεται επαρκώς το τι έχει κάνει η κυβέρνηση μέχρι στιγμής, και σε σχέση με το τι παραλάβαμε στο Προσφυγικό… Κάνει έναν άθλο ο κ. Μηταράκης αυτή τη στιγμή…».

Παράλληλα, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ μίλησε για την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης στο Προσφυγικό, κάνοντας λόγο για ένα «χάος χωρίς έλεγχο και μια πολιτική ανοικτών συνόρων».

Μίλησε για το τρίπτυχο, που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα, αναφέροντας «τα κλειστά κέντρα μεταναστών, την διεθνοποίηση του προβλήματος και την ενίσχυση φύλαξης συνόρων».

Ο ίδιος είπε πως έχουν γίνει χειροπιαστές αλλαγές και αναφέρθηκε διεξοδικά σε ό, τι έχει γίνει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την κυβέρνηση η ΝΔ και στο ζήτημα των ΜΚΟ, σταχυολογώντας το ηλεκτρονικό μητρώο ΜΚΟ και την καταγραφή σε επίπεδο εξατομικευμένο όλων των ανθρώπων που εμπλέκονται στις Οργανώσεις αυτές.

«Κινούμαστε ακριβώς στην κατεύθυνση που είχαμε υποσχεθεί και με γρήγορους ρυθμούς», είπε ο ίδιος.

Επιπλέον, αναφερόμενος στο κυβερνητικό έργο συνολικά, είπε πως «φαίνεται η καλή δουλειά που κάνουμε στους άλλους τομείς, υπάρχει ικανοποίηση για τον ρυθμό με τον οποίο κινηθήκαμε από την πρώτη μέρα… Το μεγάλο στοίχημα είναι να συνεχίσουμε να κινούμαστε με τον ίδιο ρυθμό, τώρα που, προφανώς, η περίοδος χάριτος τελειώνει».

«Τελικά αυτή η κυβέρνηση θα κριθεί από τους τρεις μεγάλους στόχους, την οικονομία την ασφάλεια και την καλύτερη διαχείριση του Προσφυγικού», τόνισε ο κ. Ρωμανός, λέγοντας για την επένδυση στο Ελληνικό πως «οι μπουλντόζες νομίζω ότι είναι πλέον θέμα μήνα για να μπουν στο Ελληνικό».

Τέλος, σχολιάζοντας την αντιπολιτευτική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως «εμείς θέλουμε μια μαχητική αντιπολίτευση, που θα μιλάει ουσιαστικά και δεν θα μας γυρίσει στο 2012-14, και θα είναι στο σήμερα χωρίς αυτά που βλέπαμε στο παρελθόν με τον ΣΥΡΙΖΑ του… προγράμματος Θεσσαλονίκης».

Send this to a friend