Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Σάκης Ιωαννίδης στο TheCaller: Το σκορ είναι 0-0, ο λαός έδωσε μεγάλη νίκη στη ΝΔ στις ευρωεκλογές, αλλά αυτές είναι άλλες εκλογές

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών Σάκης Ιωαννίδης μίλησε στην δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου για το TheCaller WEB TV και κλείνοντας την συνέντευξη έδωσε μια υπόσχεση!

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών Σάκης Ιωαννίδης μίλησε στην δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου για το TheCaller WEB TV και κλείνοντας την συνέντευξη έδωσε μια υπόσχεση!

Αρχικά ο Σάκης Ιωαννίδης μίλησε για το επάγγελμά του, την επιχείρηση που έχει, το ασφαλιστικό πρακτορείο και περιέγραψε τους λόγους που ασχολείται ενεργά με την πολιτική, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ανήκω στη μεσαία τάξη και θέλω να εκπροσωπήσω τη γενιά μου, πολλοί φίλοι μου και τόσοι άλλοι νέοι έχουν φύγει στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά αλλά και όσοι παραμένουν δεν αμείβονται όπως θα έπρεπε».

Εν συνεχεία, μίλησε για την καταγωγή του από τη Μακεδονία, την οικογένειά του, τα παιδικά του χρόνια, τα φοιτητικά του χρόνια, καθώε και την ενασχόλησή του με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

«Δουλεύω από 22 ετών, από όταν τελείωσα το πανεπιστήμιο, δεν ζω από το κόμμα, δεν είμαι διορισμένος κάπου, έχω τη δική μου δουλειά στο ελεύθερο επάγγελμα, ζω τις ίδιες δυσκολίες που ζουν και οι περισσότεροι Έλληνες», τόνισε εμφατικά ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών.

Όσο για το τι ακούει από τους πολίτες: «’’Βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια, τους πολιτικούς που χτυπούσαν την πλάτη’’, αυτό μου λένε οι πολίτες, δεν θέλουν, όμως, ούτε τους ελιτιστές πολιτικούς, αυτούς που κάθονταν στο πολυτελές γραφείο τους ή το σπίτι και έριχναν την ευθύνη στους πολίτες για ό, τι συνέβαινε…».

«Αν θεωρώ ότι κάτι είναι δίκαιο δεν υπάρχει περίπτωση να μην το υποστηρίξω και να το διεκδικήσω, δεν μπορώ την αδικία, τις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια», σχολίασε ο ίδιος.

Μίλησε για την σχέση του με τον Θεό και τη θρησκεία, υποστηρίζοντας ότι πιστεύει αλλά το χαρακτήρισε εσωτερικό ζήτημα που δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζει κανείς, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στις συμβουλές της μητέρας του και την προσωπική του ζωή.

Όσον αφορά στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, είπε πως «το σκορ είναι 0-0, είναι άλλες εκλογές αυτές, στις ευρωεκλογές έδωσε μια μεγάλη νίκη ο λαός στη ΝΔ, αλλά αυτές οι εκλογές είναι άλλες, σε αυτές τις εκλογές θα εξαρτηθεί το μέλλον της γενιάς μας» και κάλεσε τον κόσμο να πάει στις κάλπες και να μην επιλέξει την αποχή παρότι οι εκλογές είναι εν μέσω θέρους.

Έψεξε, εξάλλου, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «με τον ΣΥΡΙΖΑ 4,5 χρόνια η χώρα γύρισε αρκετά πίσω».

Περιέγραψε εν τάχει τα δυνατά σημεία του προγράμματος της ΝΔ, για να κλείσει με μια υπόσχεση απευθυνόμενος στους πολίτες και τους ψηφοφόρους: «Υπόσχεσή μου είναι ότι, όπως ήμουν, θα είμαι και την επόμενη μέρα αν εκλεγώ, ξέρω ότι η εξουσία φθείρει, αλλά δίνω την υπόσχεση πως θα παραμείνω ο ίδιος Σάκης, ένας από εσάς».

Send this to a friend