Αθήνα

11 oC

σποραδικές νεφώσεις

«...Σε κώμα 15 μέρες»: Ο Στ. Μαλέλης θυμάται την ημέρα που έπαθε έμφραγμα και συγκλονίζει

Με ανάρτησή του στo facebook ο Σταμάτης Μαλέλης, θυμάται την ημέρα που έπαθε έμφραγμα πριν 7 χρόνια και συγκλονίζει με τα λόγια του.

Με ανάρτησή του στo facebook ο Σταμάτης Μαλέλης, θυμάται την ημέρα που έπαθε έμφραγμα πριν 7 χρόνια και συγκλονίζει με τα λόγια του.

«Ένας δυνατός πόνος στο στήθος, μια λιποθυμία και ένα τεράστιο κενό. Βρέθηκα ημιθανής στο ιατρικό Αθηνών. Άνισος ο αγώνας. Οι δικοί μου συγκλονισμένοι» θυμάται μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Μαλέλης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σταμάτη Μαλέλη:

Σαν σήμερα πριν ακριβώς εφτά χρόνια. Ένας δυνατός πόνος στο στήθος, μια λιποθυμία και ένα τεράστιο κενό. Βρέθηκα ημιθανής στο ιατρικό Αθηνών. Άνισος ο αγώνας. Οι δικοί μου συγκλονισμένοι. Μάχη, μέρα με τη μέρα. Σκληρή. Σε κώμα δεκαπέντε μέρες. Ξύπνησα με την κόρη μου και αδερφό μου Κυριάκο απέναντι μου.

- Τους γνωρίζεις; Άκουσα μια φωνή. Εάν ναι, συνέχισε, κλείσε τα μάτια.
Το έκανα. Μόνο τα μάτια μου μπορούσα να κουνήσω . Άκουσα πανηγυρισμούς. Θα ζούσα, χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

Ήμουν πλέον στην αρχή μιας νέας εποχής. Έπρεπε να την εκμεταλλευτώ. Με περισσότερη δημιουργία και αγάπη και λιγότερη ματαιοδοξία.

Από εκείνη τη μέρα εκτίμησα περισσότερο τη ζωή! Τα αληθινά συναισθήματα τους πραγματικούς ανθρώπους!
Όταν λίγες εβδομάδες αργότερα πάτησα στα πόδια μου δεν ήθελα να κοιτάξω πίσω. Μπροστά  μόνο μπροστά. Στο μέλλον, όποιο και να είναι αυτό!

Send this to a friend