Αθήνα

12 oC

σποραδικές νεφώσεις

Σέριφος 2018: Ποδοσφαιριστές πήγαν με ψαρoκάικα στο γήπεδο, γιατί δε βόλευαν τα δρομολόγια των πλοίων

Βρισκόμαστε στο 2018 και όμως ένα περιστατικό στη Σέριφο δε φαίνεται να ταιριάζει στην εποχή μας, αλλά να μας ξυπνά μνήμες περασμένων δεκαετιών.

Ο ποδοσφαιρικός Σύλλογος Κύθνου είχε προγραμματισμένο αγώνα στη Σέριφο, με τους ποδοσφαιριστές να καλούνται να ταξιδέψουν με ψαροκάικα για να μη χάσουν το ματς, μιας και τα δρομολόγια του πλοίου δε βόλευαν.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, για να φτάσουν στο γήπεδο και να αγωνιστούν με την ομάδα «Μαρπησσαϊκό» Πάρου δεν τους χρειάστηκαν μόνο οι βάρκες, καθώς μόλις έφτασαν στο βόρειο τμήμα της Σερίφου, στην συνέχεια πήραν αμάξια για να φτάσουν στο γήπεδο.

Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Κυκλάδων είναι το πιο… δύσκολο πρωτάθλημα στον κόσμο, καθώς οι αθλητές κάθε φορά για να φτάσουν στον προορισμό τους περνούν και μία καινούργια περιπέτεια.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιρικός Σύλλογος Κύθνου ταξίδεψε με καΐκια για τον προγραμματισμένο αγώνα στην Σέριφο, διότι δεν τον βόλευαν τα δρομολόγια του πλοίου.Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιρικός Σύλλογος Κύθνου ταξίδεψε με καΐκια για τον προγραμματισμένο αγώνα στην Σέριφο, διότι δεν τον βόλευαν τα δρομολόγια του πλοίου.

Πότε το απαγορευτικό και οι βλάβες των πλοίων και πότε τα ανύπαρκτα δρομολόγια έχουν ως αποτέλεσμα οι ομάδες να μην ξέρουν πώς θα φτάσουν κάθε φορά σε κάποιο γήπεδο.

Για την ιστορία πάντως ο ΑΠΣ Κύθνου παρά την περιπέτεια κέρδισε 3-1 τον Μαρπησσαϊκό Πάρου, κάνοντας την νίκη να μοιάζει ακόμη πιο μεγάλη.

Send this to a friend