• Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου
  • 01:08

Αθήνα

12 oC

αραιές νεφώσεις

«Σφάχτηκαν» Τράγκας- Κικίλιας! «Λάθος εκπρόσωπο βρήκε η ΝΔ»- «Μη φωνάζετε, έχετε ζάχαρο…»

Μια σφοδρή αντιπαράθεση είχαν στον «αέρα» της εκπομπής του Γιώργου Τράγκα στον ρ/σ «Παραπολιτικά», ο δημοσιογράφος με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Βασίλη Κικίλια.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο προσώπων κινήθηκε σε αρκετά υψηλούς τόνους, με ευθύνη είναι αλήθεια του Γ. Τράγκα, που ύψωσε υπέρμετρα τη φωνή του και ξεκίνησε με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή σχετικά με την πρόταση της ΝΔ για εξεταστική επιτροπή τις συνομιλίες του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη, Ευθύμιο Γιαννουσάκη.

Αναλυτικότερα, «τα αίματα άναψαν» όταν ο Γιώργος Τράγκας ξεκίνησε επίμονα να ρωτάει τον Βασίλη Κικίλια γιατί η ΝΔ δεν ονομάτισε τον επιχειρηματία, τον οποίο ανέφερε στην πρότασή της:

«Τι έκανε τη ΝΔ να μην βάλει το όνομα; Πέστε ένα λόγο γιατί δεν το έβαλε. Μα ποιος είναι αυτός ο βλακώδης λόγος;», είπε ο δημοσιογράφος με τον κ. Κικίλια να απαντά λακωνικά πως «η κρίση είναι δική σας».

«Τι σόι αντιπολίτευση είσαστε εσείς που δεν έχετε στοιχεία για όσα λέτε; Γιατί δουλεύουν οι εφημερίδες και δε δουλεύει το κόμμα […] Κάνετε με φρου φρου και αρώματα κριτική;», ρώτησε ξανά ο Γιώργος Τράγκας και συνέχισε: «Λάθος Εκπρόσωπο Τύπου βρήκε η ΝΔ».

«Δε θα αποφασίσετε εσείς κύριε μου», είπε εκνευρισμένος ο κ. Κικίλιας και είπε στον Γ. Τράγκα που κραύγαζε: «Μη φωνάζετε, επειδή έχετε ζάχαρο σαν τον πατέρα μου, σας συνιστώ ψυχραιμία…».

«Άμα δεν ξέρετε την ιστορία… Εκτίθεστε και αφυδατώνεστε…», είπε μεταξύ άλλων ο Γ. Τράγκας, με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ να κλείνει τη συζήτηση λέγοντας: «Να προσέχετε το ζάχαρό σας…».

Send this to a friend