Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Survivor: Έφυγε ο Αλέξης Παππάς και ξεκίνησαν τα πανηγύρια – Στεναχωρήθηκε ο Τριαντάφυλλος! (vid)

CALLER'S CHOICE

To συγκινητικό μήνυμα της Διαμαντοπούλου για τον γιο της! «Πότε ήταν μωρά, ποτέ έφηβοι…»

Με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα και μια φωτογραφία μαζί με τον γιο της η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου καλωσόρισε τον «πολίτη» πλέον γιο της, που γύρισε σπίτι μετά το πέρας της στρατιωτικής του θητείας...

Με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα και μια φωτογραφία μαζί με τον γιο της η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου καλωσόρισε τον «πολίτη» πλέον γιο της, που γύρισε σπίτι μετά το πέρας της στρατιωτικής του θητείας.

Μάλιστα, αναφέρεται και στη στρατιωτική θητεία και διαπιστώνει με συγκίνηση για τον γιο της: «Τα παιδιά μας… μονάδα μέτρησης του χρόνου! Πότε ήταν μωρά, ποτέ έφηβοι, να σου άντρες αντιμέτωποι πια με τη ζωή και τα προβλήματά της»

Αναλυτικά η ανάρτηση της Α. Διαμαντοπούλου στο facebook:

«Πολίτης! Πέρασε γρήγορα για μας, δύσκολα βέβαια για αυτούς. Ήρθε σπίτι μετά από 9 μήνες. Γνώρισε τη Βόρεια Ελλάδα, Νευροκόπι, Θεσσαλονίκη και… hotspots. Πετάει κάτι “πλλλάκα με κάνεις” και διηγείται με σπαρταριστό χιούμορ και μπόλικη υπερβολή τα επεισόδια του …σήριαλ “εκεί που αρχίζει ο Στράτος σταματάει η λογική”.

Δεν γκρίνιαξε ποτέ, δεν ζήτησε τίποτε, έκανε φίλους απ’ όλα τα σημεία της χώρας. Βγάζει μια πίκρα βέβαια για το ότι δεν πρόσφερε όλο αυτό το διάστημα κάτι «πιο χρήσιμο» που θα μπορούσε, από σκοπιές, περίπολα, κόψιμο χόρτων και ατελείωτο σκούπισμα! 🙂 Και όλα τα ζητήματα, διαχρονικά ανοικτά: Για τον ορισμό του χρέους στην Πατρίδα, την περιγραφή του καθήκοντος, την σχέση κόστους-οφέλους στο Δημόσιο τομέα κλπ κλπ.

Τα παιδιά μας… μονάδα μέτρησης του χρόνου! Πότε ήταν μωρά, ποτέ έφηβοι, να σου άντρες αντιμέτωποι πια με τη ζωή και τα προβλήματά της.

Κι εμείς να βγάζουμε από μέσα μας τη δίκη μας μανούλα, που τόσο κριτικάραμε για τις υπερβολές της όταν μπαίναμε στη ζωή…».

Handelsblatt: Να υιοθετηθεί σε όλη τη Μεσόγειο το μοντέλο των ελληνικών covid-free νησιών
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 22 Απριλίου
Ο «Επιτάφιος» του χαράκτη Α. Τάσσου, στο Μετρό Νίκαιας – Η πολύπαθη ιστορία του διάσημου έργου
Αυτά είναι τα δέκα πιο νόστιμα πασχαλινά φαγητά απ’ όλο τον κόσμο – Παραδοσιακά γλυκά, κέικ, τσουρέκια και σούπες
ΙΓΠ: Ο συνταγματικός πατριωτισμός του Γεωργίου Παπανδρέου και η Δικτατορία των Συνταγματαρχών
Handelsblatt για τουρισμό: «Η Ελλάδα προχωρά μόνη μπροστά…»