• Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου
  • 03:27

Αθήνα

5 oC

αίθριος καιρός

«Ήταν κακόκεφη τις τελευταίες μέρες»: Συγκλονισμένη φίλη της Νατάσας Βαρελά από το ξαφνικό της θάνατο

Σοκαρισμένος είναι ο χώρος της δημοσιογραφίας από το ξαφνικό θάνατο της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά σε ηλικία μόλις 30 ετών από διάτρηση στομάχου.

Η παρουσιάστρια Βασιλική Πετρίδου, πουήξερε τη Νατάσα λίγο καιρό αλλά ήταν όλη τη μέρα μαζί και δέθηκαν πολύ. Μέχρι πριν λίγες μέρες μάλιστα, παρουσίαζαν μαζί εκπομπή με θέμα την υγεία, στο Νέο Κανάλι. Το Tlife επικοινώνησε με την Βασιλική η οποία συντετριμμένη μας είπε πως είδε τελευταία φορά τη Νατάσα την περασμένη Δευτέρα και πως τις τελευταίες μέρες έδειχνε πολύ κακόκεφη και κουρασμένη… Σήμερα μιλώντας με πρόσωπα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Νατάσας η Βασιλική έμαθε πως τα τελευταία 24ωρα η Νατάσα δεν ένιωθε καλά και πως χθες βράδυ ένιωσε δυνατούς πόνους και οι γονείς της την μετέφεραν στο νοσοκομείο. Δυστυχώς η δημοσιογράφος είχε πάθει διάτρηση στομάχου και αιμορραγία και έσβησε όπως είπαν, μέσα σε δυο ώρες»

«Την τελευταία εβδομάδα δε σήκωνε το κινητό της και αυτό μου προκάλεσε  ανησυχία, Τα μόνα νεα που μαθαίναμε μετα την Δευτέρα  ηταν απο τη μητέρα της…Χθες υπήρχε μεγαλη ανησυχία γιατι δεν την έβλεπε καθόλου καλά και σκεφτόταν να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο αλλά»… είπε η Βασιλική στο TLIFE

Η Βασιλική ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε για πάντα η συνάδελφος και φίλη της έγραψε στο προφίλ της στο facebook.

Send this to a friend