• Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου
  • 08:19

Αθήνα

4 oC

ελαφρές νεφώσεις

Στους επτά ανέρχεται ο αριθμός των τραυματιών

Συγκλονίζουν τα νέα βίντεο από το Ναυάγιο: Καρέ- καρέ η στιγμή που ο βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε στην παραλία

Συνεχίζονται οι έρευνες στην παραλία "Ναυάγιο" της Ζακύνθου για τον εντοπισμό αγνοουμένων μετά την κατολίσθηση που σημειώθηκε στις 11 το πρωί.

Στους επτά ανέρχεται ο αριθμός των τραυματιών από την κατολίσθηση στο Ναυάγιο στη Ζάκυνθο όπως ανακοίνωσε Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Κρίσεων.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το Λιμενικό που μεταδίδει το ΑΠΕ,  στην περιοχή βρίσκονταν τρεις βάρκες οι οποίες αναποδογύρισαν, για τον λόγο αυτό, υπάρχουν φόβοι για αγνοούμενους.

Ο δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς μίλησε στο TheCaller για το περιστατικό δηλώνοντας τα εξής: «Επισκέφθηκα τον χώρο του Ναυαγίου όπου πραγματικά διαπιστώθηκε ότι έπεσε ένα σαθρό έδαφος- βράχος περίπου 2 τόνων, στην άκρη της παραλίας. Κάποια που ήταν εκεί δίπλα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τα περαιτέρω. Για προληπτικούς λόγους απαγορεύτηκε η κολύμβηση ενώ η περιήγηση με τα πλοία γίνεται κανονικά. Λυπάμαι που διογκώθηκε όλο αυτό με κάποιους να μιλάνε για αγνοούμενους».

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της κατολίσθησης

Εν τω μεταξύ, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν βίντεο από τη στιγμή της αποκόλλησης του τεράστιου βράχου και αποτυπώνουν την στιγμή της πτώσης του βράχου, καθώς και την αντίδραση των τουριστών που τρέχουν πανικόβλητοι στην παραλία.

 

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ότι άνθρωποι βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής από το σημείο, όπου πραγματοποιήθηκε η κατολίσθηση:

Η τεράστια κατολίσθηση προκάλεσε μεγάλο κύμα που τρομοκράτησε τους λουόμενους. Δείτε βίντεο με την κατάσταση που επικρατούσε στην παραλία μετά την πτώση του βράχου.

 

Send this to a friend