Αθήνα

18 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Συγκλονίζει ο σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα: Ήμασταν μαζί 25 χρόνια και δεν μπορούσα να πάρω εγώ τη σορό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονίζει ο σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα: Ήμασταν μαζί 25 χρόνια και δεν μπορούσα να πάρω εγώ τη σορό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος αλλά και οι συγγενείς του αγαπημένου ηθοποιού, Μηνά Χατζησάβα μίλησε ο σύντροφός του Κώστας Φαλελάκης.

«Προσδοκούσε αυτό το γαμημένο σύμφωνο συμβίωσης», είπε περιγράφοντας την περιπέτεια λίγο μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Ο Κώστας Φαλελάκης, είπε ότι χρειάστηκαν βεβαιώσεις από την γιατρό του ηθοποιού αλλά και να πάνε στην αστυνομία για να μπορεί να στέκεται στο πλευρό του ως ο πιο κοντινός του άνθρωπος.

«Μηνούλη μου… Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ακόμη τι έχει συμβεί. Είναι μία γιορτή αποχαιρετισμού σήμερα και έτσι θέλω να νιώσουμε όλοι. Γνωριστήκαμε με το Μηνά το 1991 και ερωτευτήκαμε όταν μου διάβασε ένα ποίημα της Κικής Δημουλά. Τον Μηνά δεν θα τον θάψουμε, θα τον θυμόμαστε για πάντα. Ήταν απίστευτο, πάντως, αυτό που έζησα στο νοσοκομείο όταν πήγα για να πάρω τη σορό του και αυτό είναι ένα μήνυμα στον πρωθυπουργό για το σύμφωνο συμβίωσης. Ήμουν ο άνθρωπος του τα τελευταία 25 χρόνια και όμως δεν ήταν αυτονόητο ότι μπορούσα να πάρω εγώ τη σορό του», είπε.

[adsense]

Και συνέχισε: «Προσδοκούσε αυτό το γαμημένο σύμφωνο συμβίωσης που δεν έρχεται και αντί για συλλυπητήρια θα έλεγα ότι υπάρχουν και διαφορετικοί άνθρωποι και στην κοινωνία το λέω, που είναι ομοφυλόφιλοι. Δεν το έκρυψε ο Μηνάς ποτέ αυτό. Δεν ντράπηκε ποτέ γι” αυτό. Θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και να πεθαίνουμε με αξιοπρέπεια. Δώστε μας αυτή την δυνατότητα επιτέλους», είπε και όπως ήταν φυσικό καταχειροκροτήθηκε.

Η σορός του ηθοποιού θα μεταφερθεί στο εξωτερικό για αποτέφρωση.

Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο σύντροφος του Μ. Χατζησάββα, Κώστας Φαλελάκης

Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Ναταλία Τσαλίκη

Πηγή φωτογραφιών: protothema.gr

Send this to a friend