Αθήνα

11 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας εξαπολύει κυνηγητό εναντίον του τρομοκρατημένου Θέμελη

CALLER'S CHOICE

Η συνέντευξη του Γ. Γεωργίου για το γιο του που «ράγισε» καρδιές: «Εύχομαι να μην βρει ένα τέτοιο πράγμα κανέναν πατέρα»

Βαθύ πένθος για τον δημοφιλή αθλητικογράφο και δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργίου που έχασε τον γιό του σε ηλικία 25 ετών, ο οποίος έπασχε από τη σπάνια ασθένεια «Αταξία του Φρίντριχ»...

Βαθύ πένθος για τον δημοφιλή αθλητικογράφο και δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργίου που έχασε τον γιό του σε ηλικία 35 ετών, ο οποίος έπασχε από τη σπάνια ασθένεια «Αταξία του Φρίντριχ».

Ο Γ. Γεωργίου είχε μιλήσει ανοιχτά για την ασθένεια του γιου του τον Ιούνιο του 2015 και είχε συγκινήσει άπαντες…

«Είχα φάει μια μεγάλη σφαλιάρα με το θέμα της αρρώστιας του γιου μου. Είναι ότι χειρότερο έχω περάσει στη ζωή μου. Και εύχομαι να μην βρει ένα τέτοιο πράγμα κανέναν πατέρα στον κόσμο. Το παιδί είναι μια σε αναπηρική πολυθρόνα. Αλλά αυτή η ασθένεια έχει και ένα καλό, όλη η ενέργεια των άκρων του έχει πάει στον εγκέφαλο. Είναι τρομερό. Τελείωσε τη γερμανική γλώσσα με δασκάλα από το Γκαίτε μέσα στο σπίτι του, πάνω στην αρρώστια του. Φοβερό παιδί. Ήθελε να γίνει σκηνοθέτης και όταν το έμαθε ο Νίκος Μαστοράκης του έφερε από την Αμερική μαθήματα σκηνοθεσίας από Σκορτσέζε και άλλους. Για τον Τάσο είχα πάρα πολλά όνειρα, είχα επενδύσει πάνω του όλο μου τον εαυτό. Τον βρήκε αυτή η ατυχία. Για αυτό τώρα ρεφάρω με την Σταυρούλα. Έχω επενδύσει τώρα καινούργια όνειρα στην Σταυρούλα, αλλά κρατάω μια πισινή. Δεν ανοίγομαι, όπως με τον Τάσο γιατί δεν ξέρω τι επιφυλάσσει αυτή η πουτ… η ζωή», έλεγε ο Γ. Γεωργίου.

Αύγουστος Κορτώ: Μάλλον είμαι ερασιτέχνης αδελφή, αφού μέχρι τα 20 νόμιζα ότι «λιπαντικό» είναι το γράσο που βάζουν στ’ αμάξια
Κορονοϊός – Παυλάκης: Δεν είναι lockdown αυτό, είναι μούφα καραντίνα-Τρέλα να ανοίξουν αγορά και σχολεία
Δημητρακόπουλος: Δεν είναι αδίκημα το σεξ με 15χρονα αν υπάρχει συναίνεση, εκτός και αν συντρέχει ειδική σχέση
Κορονοϊός – Λινού: Θα μπορούσαν τα σούπερ μάρκετ να ανοίγουν μόνο για ηλικιωμένους απ’ τις 6 το πρωί
Κορονοϊός – Τζανάκης: Μπορεί να δούμε και 3.000 κρούσματα τη μέρα την επόμενη εβδομάδα
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου