Αθήνα

32 oC

αίθριος καιρός

Αναστάτωση στον ΣΚΑΪ: Μπαράζ απολύσεων στο κανάλι- Δεν θα βγει απόψε το κεντρικό δελτίο

Αναβρασμός επικρατεί στον ΣΚΑΪ μετά τις μαζικές απολύσεις δημοσιογράφων στο κανάλι του Φαλήρου.

Αναβρασμός επικρατεί στον ΣΚΑΪ μετά τις μαζικές απολύσεις δημοσιογράφων στο κανάλι του Φαλήρου.

Από το κανάλι του Φαλήρου έχουν ενημερωθεί ήδη πέντε δημοσιογράφοι για την απόλυσή τους, ενώ αναμένονται κι άλλες απολύσεις κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Ειδικότερα οι: Ιουλία Βελισσαράτου, ο Σταύρος Σαμουηλίδης, η Σοφία Τσίπα, Κατσαγιαννάκη (παραγωγός στις ειδήσεις), Κλειώ Νικολάου, Κατερίνα Μπακογιάννη (αρχισυντάκτρια), είναι τα πρώτα ονόματα που έγιναν γνωστά κι έπονται και άλλοι.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται οι απολύσεις να φτάσουν στον αριθμό των 12!

Αυτό που προκαλεί αίσθηση, είναι πως στον ΣΚΑΪ γίνονται απολύσεις ενώ υπάρχει ένα προς διαμόρφωση καινούργιο κανάλι, το ΣΚΑΪ 24.

Όπως έγινε γνωστό, σήμερα στις 15:00 είχε προγραμματιστεί συνέλευση των εργαζομένων στο κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου. Μετά την ολοκλήρωση της συνέλευσης οι εργαζόμενοι και η ΕΣΗΕΑ θα προχωρήσουν σε ανακοίνωση των αιτημάτων αλλά και της συνέχειας που θα έχουν οι κινητοποιήσεις τους. Επιπλέον τα μέλη της ΕΣΗΕΑ θα ζητήσουν συνάντηση με τους επικεφαλής του ΣΚΑΪ.

Δεν θα βγει απόψε το κεντρικό δελτίο

Με τρίωρη στάση εργασίας απόψε 19.00 – 22.00 και 48ωρη απεργία το Σαββατοκύριακο απαντά η ΕΣΗΕΑ στις απολύσεις 12 δημοσιογράφων από τον ΣΚΑΪ.

Αυτή την ώρα η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ μαζί με τα μέλη του ΔΣ κατευθύνονται στις εγκαταστάσεις του Νέου Φαλήρου προκειμένου να πραγματοποιήσουν συνέλευση με το σύνολο των εργαζομένων.

Send this to a friend