• Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου
  • 03:20

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Σκληρή» μάχη στην πρωινή ζώνη μεταξύ ΣΚΑΪ- ΑΝΤ1! Ανέκαμψε ο Παπαδάκης μετά την αλλαγή ώρας, αλλά…

Μετά από πολλά χρόνια, στα τέλη Απριλίου και αρχές Μαΐου σημειώθηκε ανατροπή στην πρωινή ενημερωτική τηλεοπτική ζώνη, καθώς ο «άρχοντας» της συγκεκριμένης ζώνης Γιώργος Παπαδάκης με το «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 υποχώρησε αισθητά και αναγκάστηκε να αλλάξει ώρα προβολής!

Η ανατροπή στην τηλεθέαση της πρωινής ζώνης «θορύβησε» τους επιτελείς του καναλιού του ΑΝΤ1 και ανάγκασαν τον Γιώργο Παπαδάκη να λέει «Καλημέρα Ελλάδα» από τις 06.30 μέχρι τις 10.00, την ίδια ώρα που η εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου ξεκινά από τις 06.00 και τελειώνει στις 10.00.

Η αλλαγή, ωστόσο, σε πρώτη φάση φαίνεται πως λειτούργησε υπέρ του ΑΝΤ1, αφού από τις 14 Μαΐου, όταν και μπήκε σε νέα ώρα το «Καλημέρα Ελλάδα» (24,96%) ανέβασε το μέσο όρο του και είναι μια «ανάσα» πίσω του πάντα πρώτου το τελευταίο διάστημα «Σήμερα» (25,1%).

Σημειώνεται, ότι από τη Δευτέρα 30 Απριλίου έως την Παρασκευή 4 Μαΐου οι Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου τερμάτισαν πρώτοι με μέσο όρο τηλεθέασης 24,9% ενώ η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» σημείωσε 23,5%.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι και την εβδομάδα από τη Δευτέρα 7 Μαΐου έως και την Πέμπτη 10 Μαΐου η εκπομπή «Σήμερα» διατήρησε την πρωτιά και μεγάλωσε και τη διαφορά από τον Γιώργο Παπαδάκη. Συγκεκριμένα η εκπομπή του ΣΚΑΪ προηγείται με μέσο όρο 26,2% και ακολουθεί το «Καλημέρα Ελλάδα» με 23,7%.

Για να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η «σκληρή μάχη» τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη!

Send this to a friend