Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ντροπιαστικό περιστατικό: Πετάει σκουπίδια από τον 2ο και λέει στην καθαρίστρια «δουλειά σου είναι» (ΒΙΝΤΕΟ)

CALLER'S CHOICE

Σώτη Τριανταφύλλου: «Οι Ελληνίδες μάνες εκτρέφουν άντρες παλιάς κοπής»

Η Σώτη Τριανταφύλλου μίλησε στο περιοδικό DownTown και τη Βένια Καραγιάννη, σχολιάζοντας όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα από τον χώρο του θεάματος.

Η Σώτη Τριανταφύλλου, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και για τις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά σχολίασε και σχετικές δηλώσεις που έκαναν αίσθηση.

“Οι Ελληνίδες μάνες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι εκτρέφουν άνδρες παλιάς κοπής, τους οποίους το αντίστοιχο γαλλικό κίνημα χαρακτηρίζει γουρούνια. Το όριο τίθεται από τη λογική και από τη στοιχειώδη κοινωνική αγωγή. Πώς και πού την παίρνουμε την κοινωνική αγωγή; Στο σχολείο και στο σπίτι, μέσα από την εκμάθηση απλών αξιών ισότητας, σεβασμού, ευγένειας” σημειώνει και συμπληρώνει πως “οι γυναίκες μιλούν τώρα, γιατί τώρα μπορούν να ακουστούν. Και λίγα λένε“ τονίζει.

Όπως λέει η ίδια, ως γυναίκα και ως επαγγελματίας, δεν έχει περάσει από οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης και εξηγεί: “Ποτέ δε μου αντιμίλησε κανείς, απ΄όσο θυμάμαι τουλάχιστον. Όταν δε μου φέρονται σωστά, δαγκώνω και φροντίζω να το ξέρουν από πριν. Είμαι αυτή που είμαι, έκανα τη δουλειά μου και δεν κινούμαι καθόλου σε λογοτεχνικούς κύκλους”.

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Κυριακή 18 Απριλίου
Δολοφονία Καραϊβάζ: «Να βρεθούν οι ένοχοι και μετά να πάω δίπλα του», λέει η μητέρα του – Τρισάγιο στη μνήμη του (vid)
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 17 Απριλίου
Μπιμπίλας, Αλικάκη, Λαγούτης, Τάκος τραγουδούν για το ελληνικό #MeToo (ΒΙΝΤΕΟ)
Εκδήλωση του The Catalyst για την οικονομία μετά την πανδημία, το χρέος, τις προκλήσεις και τις προοπτικές (ΒΙΝΤΕΟ)
Ακάθιστος ύμνος: Οι τελευταίοι Χαιρετισμοί της Παναγίας