Αθήνα

13 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Στέφανος Τσιτσιπάς στον ΑΝΤ1: «Όνειρο ζωής - Έχω περάσει πολύ πόνο και κόπωση για να φτάσω εδώ»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη μεγάλη του νίκη στο ATP Finals.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη μεγάλη του νίκη στο ATP Finals.

Ο Έλληνας τενίστας χαρακτήρισε «όνειρο ζωής» το γεγονός ότι βρέθηκε ανάμεσα σε τόσο μεγάλους αθλητές: «Όταν έχασα το πρώτο σετ υπήρχε μια φόρμουλα που με έκανε να χαλαρώσω στο δεύτερο σετ. Μπήκα με διαφορετική ψυχολογία και άνεση, δεν είχα τίποτα να χάσω…». 

«Προς το τέλος του τάι μπρέικ είπα ότι δεν έχω ξαναπαίξει για κάτι τόσο σημαντικό στην καριέρα μου. Τότε έσφιξα λίγο και άρχισα να σκέφτομαι κάποια πράγματα. Προσπάθησα να δώσω κουράγιο στον εαυτό μου και γι΄ αυτό φώναζα». 

«Το σημαντικό είναι η υγεία και να μένεις μακριά από τραυματισμούς για μια μακροχρόνια καριέρα και μια καλή πορεία στο τένις. Υγεία και οικογένεια είναι τα πιο σημαντικά», δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και παραδέχτηκε ότι είχε τρομερό άγχος πριν ξεκινήσει ο τελικός. «Είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις γιατί σκέφτεσαι πως θα πάνε τα πράγματα στο μέλλον. Υπάρχει πολύ στεναχώρια και κλάμα πίσω από αυτό. Έχω περάσει πολύ πόνο και κόπωση για να φτάσω εδώ. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος και πειθαρχημένος». 

Send this to a friend