Αθήνα

33 oC

αίθριος καιρός

Στην αντεπίθεση το ζευγάρι των Βρετανών που σόκαρε στη Ρόδο: Οι Έλληνες είναι υπερβολικοί!

Στην αντεπίθεση το ζευγάρι των Βρετανών που σόκαρε στη Ρόδο: Οι Έλληνες είναι υπερβολικοί!

Η δημοσιότητα που πήρε η προσβλητική γαμήλια φωτογραφία - που δείχνει τον 27χρονο γαμπρό Μάθιου με τα παντελόνια κατεβασμένα και την 34χρονη νύφη Κάρλι είναι γονατισμένη μπροστά του και φαίνεται να του κάνει στοματικό σεξ - εξόργισε τον Μητροπολίτη Κύριλλο, που αποφάσισε να απαγορεύσει την τέλεση πολιτικών γάμων στο εξής στον Άγιο Παύλο της Λίνδου. 

Ως αποτέλεσμα, δεκάδες Βρετανοί που σχεδίαζαν να ταξιδέψουν στη Ρόδο και να παντρευτούν το επόμενο διάστημα βλέπουν τα σχέδιά τους να τινάζονται στον αέρα. Μεταξύ αυτών και ο 32χρονος Ντάνιελ Γκέινορ που δηλώνει: «Και εγώ και η μνηστή μου επηρεαστήκαμε από τους δύο αυτούς ηλίθιους. Γι' αυτούς δεν έχει σημασία πια, γιατί έκαναν τον γάμο τους, αλλά για πολλά ζευγάρια όπως εμείς, τα όνειρά τους για το γάμο τους καταστράφηκαν.

Θα συμβουλευτώ δικηγόρο για να δω τι μπορώ να κάνω εναντίον τους, είναι καθάρματα».

Αν και ο Μάθιου και η Κάρλι δηλώνουν μετανιωμένοι, τονίζουν πως δεν κατανοούν τον θόρυβο που προκλήθηκε. «Απλώς προσποιούμασταν και το κάναμε για πλάκα. Οι Έλληνες είναι εντελώς υπερβολικοί. Δεν κάναμε τίποτα κακό, αλλά το μετανιώνουμε και μακάρι να μην είχαμε μπει στον κόπο» λέει ο Μάθιου και η Κάρλι συμπληρώνει: «Ήταν κάτι που είπαμε πως θα κάναμε για πλάκα, το είχαμε σκεφτεί πριν το γάμο και τελικά το κάναμε. Σε όλους άρεσε, ήταν πανέξυπνη φωτογραφία γάμου! Ήταν απλώς μια φωτογραφία, την τραβήξαμε μακριά από τους καλεσμένους και είχε πλάκα».

(πηγή: topontiki.gr)

Send this to a friend