Αθήνα

16 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Φερεντίνος: «Η οικογένειά μου είναι η Σοφία και τα δύο μας παιδιά…»

CALLER'S CHOICE

Στην Goldman Sachs o άνθρωπος που κάλυπτε τον Καραμανλή στον δημοσιονομικό εκτροχιασμό

Ο άνθρωπος, που ευθύνεται επίσης σε μεγάλο βαθμό για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό της χώρας, από κοινού με την κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο αναλαμβάνει σύμβουλος και μη εκτελεστικός πρόεδρος στο διεθνές τμήμα της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας Goldman Sachs..

Ο άνθρωπος, που ευθύνεται επίσης σε μεγάλο βαθμό για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό της χώρας, από κοινού με την κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο αναλαμβάνει σύμβουλος και μη εκτελεστικός πρόεδρος στο διεθνές τμήμα της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας Goldman Sachs.

[adsense]

Ο Μπαρόζο έχει διατελέσει πρόεδρος της Κομισιόν από το 2004 έως το 2014 και πρωθυπουργός της Πορτογαλίας από το 2002 έως το 2004 και θεωρείται από πολλούς ότι γνώριζε την αλήθεια για τα δυσθεώρητα ελλείμματα της χώρας την περίοδο μέχρι το 2009, κάνοντας τα… στραβά μάτια, ενώ υπέθαλψε τον υπερδανεισμό Καραμανλή και στήριξε τον Κώστα Καραμανλή σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, έχοντας- προφανώς- μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην “ωρολογιακή βόμβα”, που “έσκασε” τελικά το 2009-2010.

Η Goldman Sachs International, της οποίας θα προεδρεύει ο Μπαρόζο, έχει την έδρα της στο Λονδίνο και από τα 6.000 μέλη του προσωπικού της, λιγότερα από 1.000 έχουν τη βάση τους εκτός Βρετανίας.

[adsense]

Ο Μπαρόζο θα βοηθήσει την εταιρεία στο έργο της να συμβουλευει πελάτες για το πώς να αντιμετωπίζουν το «γεμάτο προκλήσεις και αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον», αναφέρουν σε δήλωσή τους οι δύο επικεφαλης της Goldman Sachs Μάικλ Σέργουντ και Ρίτσαρντ Γκνοντ.

Πατέλης: «Δε θα προσλάμβανα κάποιον με διδακτορικό- Είναι αρνητικό για τις πιο πολλές δουλειές»
Μανδραβέλης: Στην Ελλάδα έχουμε να δούμε βιομηχανία από τον καιρό του χρήσιμου Καραμανλή
Εορτολόγιο: Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα 9 Μαΐου 2021 – Κυριακή Του Θωμά
«Πρώτη φορά μαμά» η Χριστίνα Κοντοβά: Το συγκινητικό μήνυμα για την μικρή Έιντα που στέλνει από την Ουγκάντα (ΕΙΚΟΝΑ)
Νεαρός έκανε δηλώσεις στην ΕΡΤ θαμμένος… στην άμμο (ΒΙΝΤΕΟ)
Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας σήμερα- Πώς καθιερώθηκε