Αθήνα

21 oC

αραιές νεφώσεις

(ΕΙΚΟΝΕΣ)

Συλλεκτικό: Τι κι αν σήμερα τον "κράζει" - Δείτε τον Πολάκη, όταν ανακήρυξε επίτιμο δημότη τον Φράγκο!

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, είχε σχολιάσει ιδιαίτερα επικριτικά, το συλλαλητήριο για την ονομασία των Σκοπίων, που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη αλλά και όσους συμμετείχαν σε αυτό, επισημαίνοντας ότι τον τόνο εκεί, τον έδωσαν νοσταλγοί της χούντας, τρελαμένοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, οι ομάδες των μεταφερόμενων χρυσαυγιτών, ένα σκοταδιστικό τμήμα της εκκλησίας" .

Βέβαια, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, φαίνεται πως δεν είδε καλά ποιοι ήταν εκεί, μιας και το παρών έδινε μεταξύ άλλων και ο Φραγκούλης Φράγκος. Κι όμως, όπως αποκαλύπτει το Press-gr σήμερα, ο ίδιος ο κ. Πολάκης ήταν εκείνος που τίμησε τον κ. Φράγκο πριν από λίγα χρόνια, ως δήμαρχος Χανίων...


Όλα συνέβησαν, πριν περίπου 5 χρόνια (Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013), στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν ο κ. Πολάκης, ως δήμαρχος, ανακήρυξε τον κ. Φράγκο επίτιμο δημότη Σφακίων!

Όπως είχε χαρακτηριστικά πει, μάλιστα, τότε ο κ. Πολάκης, «η απόφαση αυτή του Δημοτικού Συμβουλίου προήλθε από το γεγονός ότι ο παππούς του, καταγόταν από τα Σφακιά, ενώ ο ίδιος είναι ένας στρατιωτικός, ο οποίος υπηρέτησε σε νευραλγικές θέσεις.»

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Πολάκης τότε δεν είχε προσχωρήσει ακόμη στον ΣΥΡΙΖΑ και σε εκείνες τις εκλογές είχε στηρίξει το ΕΠΑΜ του Δ. Καζάκη.

Send this to a friend