• Παρασκευή, 23 Αυγούστου
  • 13:49

Αθήνα

32 oC

αίθριος καιρός

Συγκινεί ο Γιάννης Σερβετάς για τον 4χρονο Παναγιώτη - Η «έκκληση βοήθειας» του παρουσιαστή!

Συγκινεί ο Γιάννης Σερβετάς για τον 4χρονο Παναγιώτη - Η «έκκληση βοήθειας» του παρουσιαστή!

Την ιδιαίτερη ευαισθησία του προς τα παιδιά και ειδικότερα σε εκείνα που έχουν όλου μας μεγαλύτερη ανάγκη εξέφρασε ο γνωστός παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα».

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γιάννης Σερβετάς απηύθυνε έκκληση βοήθειας για τον 4χρονο Παναγιώτη Μπούφα που δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο και χρειάζεται την στήριξη μας.

Δείτε το σχετικό μήνυμα του παρουσιαστή:

Έχει γίνει ήδη μεγάλη κοινητοποίηση αλλά όσο πιό πολλοί τόσο καλύτερα για τον 4χρονο Παναγιώτη Μπούφα από το Σχοινοχώρι του Άργους. Ο Παναγής διαγνώστηκε με μια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο και η ζωή του κινδυνεύει άμεσα. Στις τυχόν απορίες σας θα απαντούν οι γονείς του παιδιού οι οποίοι έγραψαν και το παρακάτω κατατοπιστικό κείμενο.

«Γεια σας, με λένε Παναγιώτη και είμαι 4 ετών. Το Μάιο του 2017 διαγνώστηκα με όγκο εγκεφάλου στην περιοχή του στελέχους κυρίως στη γέφυρα. Υποβλήθηκα σε ακτινοθεραπεία, αλλά το αποτέλεσμα είναι προσωρινό. Στην Ελλάδα δεν γίνεται κάποια άλλη θεραπεία. Γι’ αυτό πρέπει να πάω άμεσα για θεραπεία στο Λονδίνο, στη Harley Street Clinic. Ο καρκίνος μου είναι πολύ επιθετικός, γι’ αυτό χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Αν θέλετε να βοηθήσετε, παρακαλώ κάντε μια δωρεά. Εχει ανοιχτεί ερανικός λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό λογαριασμού: 5500-087850-600 και IBAN: GR 57 0172 5000 0055 0008 7850 600. Δικαιούχος Ελένη Καπετάνου.

Swift/Bic code: PIRBGRAA (για καταθέσεις από το εξωτερικό). Ευχαριστούμε, οι γονείς Μπούφας Γιώργος και Καπετάνου Ελένη».

Send this to a friend