• Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου
  • 12:09

Αθήνα

29 oC

αίθριος καιρός

Τασούλα Λαζοπούλου: Η επιθυμία της οικογένειας για την κηδεία

Η Τασούλα Λαζοπούλου, σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης σε ηλικία 60 ετών, μετά από τριετή, άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η Τασούλα Λαζοπούλου, σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης σε ηλικία 60 ετών, μετά από τριετή, άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η Τασούλα Λαζοπούλου και ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν μαζί από τα φοιτητικά τους χρόνια και δεν απασχόλησαν ποτέ με την προσωπική τους ζωή τον Τύπο.

Έτσι και τώρα, επιθυμία της οικογένειας Λαζόπουλου είναι η κηδεία της 60χρονης Τασούλας Λαζοπούλου αύριο Σάββατο να μην καλυφθεί δημοσιογραφικά από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και να μην παραστούν φωτογράφοι.

Η μάχη με τον καρκίνο

Τα τελευταία τρία χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείο «Υγεία» και του επικεφαλής, κ. Αθανασιάδη, δεν κατέστη δυνατόν να βγει νικήτρια. Το τελευταίο διάστημα μεγάλη συμβολή στη θεραπεία της είχε και η ογκολόγος, Αντωνία Διγκλία, που εργάζεται σε ένα από τα δέκα καλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, στο Chuv της Λοζάνης.

Όταν η Τασούλα διαγνώστηκε με καρκίνο, ο Λάκης έχασε την γη κάτω από τα πόδια του! «Μην σε νοιάζει τίποτα, εγώ είμαι εδώ», της είπε σύμφωνα με το Youweekly και ορκίστηκε όχι μόνο να καλύψει όλα τα έξοδα νοσηλείας της, αλλά και να παραμείνει στο πλευρό της μέχρι όσο εκείνη τον χρειάζεται.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly και ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος χρειάστηκε στήριξη! «Η μάχη με το θεριό, τον καρκίνο είναι δύσκολη και δεν μπορώ μόνος», είπε στα δικά του πρόσωπα και απευθύνθηκε σε ψυχολόγο!

Send this to a friend