• Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου
  • 14:46

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ο Τατσόπουλος απαντά στον Μαραντζίδη: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ένα χυδαία λαϊκιστικό κόμμα!

Στο προφίλ του στο Facebook σχολίασε ο Πέτρος Τατσόπουλος το άρθρο του Νίκου Μαραντζίδη για τον «πολιτικό μετασχηματισμό» του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός συγγραφέας έγραψε:

«Πρέπει να σας πω ότι εκτιμώ βαθιά τον φίλο μου Νίκο Μαραντζίδη. Τον εκτιμούσα (και το ξέρει) ακόμη και τον καιρό που ήμουν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κι εκείνος, μαζί με τον Στάθη Καλύβα, συγκέντρωνε όλο το συριζαϊκό ανάθεμα (στην περίπτωση του Νίκου, μάλιστα, ανεγκέφαλοι σταλινοπαράφρονες έφθασαν μέχρι τον δημόσιο ξυλοδαρμό). Ως έναν πολιτικό επιστήμονα και αναλυτή που εκτιμώ διαχρονικά, λοιπόν, ως φίλος προς φίλο, αυτή τη φορά οφείλω να του πω ότι δεν κάνει απλώς ένα λάθος. Κάνει ένα τραγικό λάθος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μετασχηματίζεται σε ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μετασχηματίζεται σε τίποτε. Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ένα χυδαία λαϊκιστικό κόμμα, σταθερά προσηλωμένο στον καιροσκοπισμό. Εάν αύριο ανέκαμπτε ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσκοπικά, δεν θα είχε την παραμικρή αναστολή να δαιμονοποιήσει ξανά τη Σοσιαλδημοκρατία, όπως την δαιμονοποίησε την περίοδο 2013-2014.

Είναι κρίμα ένας έγκριτος αναλυτής όπως ο Μαραντζίδης να εντυπωσιάζεται από την κακή παράσταση του όψιμου "σοσιαλδημοκράτη" πρωθυπουργού, τη στιγμή που ο τελευταίος εξακολουθεί να συγκατοικεί στο Μαξίμου με έναν επικίνδυνο ακροδεξιό τσαρλατάνο. Νίκο, φίλε μου, δεν σε τιμάει τόση εθελοτυφλία. Με την αγάπη μου.»

Send this to a friend