• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 23:22

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ο Τατσόπουλος εξηγεί το σκεπτικό Τσίπρα για τις ψεύτικες υπογραφές υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών!

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας βρίσκεται ακόμη το θέμα με τις fake υπογραφές ορισμένων εκ των προσωπικοτήτων που δήθεν τάσσονται υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Υπενθυμίζεται, πως η υπόθεση με τις δήθεν υπογραφές αποκαλύφθηκε όταν Νένα Βενετσάνου, Λένα Αλκαίου, καθώς και Κυριάκος Κατζουράκης είδαν τα ονόματά τους και μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media, υποστήριξαν ότι «υπέγραψαν» εν αγνοία τους το κείμενο υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Αυτό έδωσε αφορμή για σκληρή κριτική, που εκφράστηκε κυρίως μέσω του Διαδικτύου, με το hashtag #ypografi_SYRIZA να είναι πρώτο trend εδώ και δυο μέρες.

Ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος πήρε και αυτός θέση στο ζήτημα και με εμφανή διάθεση να τρολάρει εξηγεί το σκεπτικό του Αλέξη Τσίπρα πίσω από τις fake υπογραφές!

Αναλυτικά όπως γράφει ο Π. Τατσόπουλος στα social media:

«Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ακούστε πώς γίνεται η δουλειά, γιατί σας κόβω για μικρά και απονήρευτα γιουσουφάκια και σπαράζει η καρδιά μου. Πρώτα θα κάνω ένα γερό ξεσκαρτάρισμα ανάμεσά σας. Θα ξεχωρίσω αυτούς που νομίζω ότι διάκεινται θετικά απέναντί μου από αυτούς που νομίζω ότι διάκεινται αρνητικά απέναντί μου. Εντάξει, μπορεί ορισμένοι από εσάς που νομίζω ότι διάκεινται θετικά απέναντί μου να μην διάκεινται πλέον θετικά απέναντί μου ή ακόμη χειρότερα -χτύπα ξύλο!- να μην βρίσκονται καν εν ζωή, αλλά ας μην σταθούμε τώρα σε τέτοιες μικρολεπτομέρειες. Αυτούς που νομίζω ότι διάκεινται αρνητικά απέναντί μου, θα τους αγνοήσω -να μη χάνω και το χρόνο μου. Στο κάτω-κάτω, τι σόι πνευματικοί άνθρωποι μπορεί να είναι κάποιοι που διάκεινται αρνητικά απέναντί μου; Γίνεται; Δεν γίνεται. Σχήμα οξύμωρο. Πάμε παρακάτω. Σε αυτούς που νομίζω ότι διάκεινται θετικά απέναντί μου θα στείλω e-mail με ένα κείμενο προς υπογραφή. Το κείμενο θα είναι εγκωμιαστικό για εμένα, εξυπακούεται. Αφού εγώ το στέλνω, εμένα θα εγκωμιάζει. Μη μαλώσουμε τώρα για τα αυτονόητα. Έπειτα θα δώσω τα ονόματά σας στη δημοσιότητα. Εικάζω ότι θα ντραπείτε να βγείτε και να διαψεύσετε ότι υπογράψατε. Τι διάολο, δωρεάν διαφήμιση σας κάνω, βάζω φαρδύ-πλατύ το ονοματάκι σας, χώρια που διάκειστε θετικά απέναντί μου, μη λέμε τα ίδια και τα ίδια. Εάν παρ' ελπίδα είστε τόσο αγνώμονες ή τόσο -χτύπα ξύλο!- νεκροί ώστε να διαψεύσετε την υπογραφή σας ή η υπογραφή σας να διαψεύδεται από μόνη της, θα βγω και θα ζητήσω συγγνώμη, λάθη είμαστε, ανθρώπους κάνουμε. Την υγειά μας να 'χουμε. Καλά μπάνια».

Send this to a friend