Αθήνα

32 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Σήμερα η κρίσιμη Σύνοδος των ΥΠΕΞ της ΕΕ για την Τουρκία – Συνάντηση Δένδια-Πομπέο στη Βιέννη, διπλωματικός πυρετός στην Αθήνα

CALLER'S CHOICE

Τατσόπουλος για Αμίρ: Άκου μικρέ να μαθαίνεις…

Με ένα αιχμηρό κείμενο σχολιάζει ο γνωστός συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος την υπόθεση του 11χρονου Αμίρ από την κλήρωση για να γίνει σημαιοφόρος μέχρι την επίσκεψη του το Σάββατο το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου.

Με ένα αιχμηρό κείμενο σχολιάζει ο γνωστός συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος την υπόθεση του 11χρονου Αμίρ από την κλήρωση για να γίνει σημαιοφόρος μέχρι την επίσκεψη του το Σάββατο το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου.

Διαβάστε τι έγραψε ο κ. Τατσόπουλος στον λογαριασμό του στο Facebook:

Άκου μικρέ να μαθαίνεις. Πρώτα θα μπεις σε μια κλήρωση για να κρατήσεις την ελληνική σημαία στην παρέλαση. Οι πιθανότητες να κληρωθείς εσύ είναι ελάχιστες αλλά, εάν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και κληρωθείς, δεν πρόκειται να κρατήσεις την ελληνική σημαία στην παρέλαση διότι είσαι Αφγανός και μουσουλμάνος και στην κληρωτίδα βάζουμε το όνομά σου μόνο για ξεκάρφωμα. Εάν στενοχωρηθείς και το βουλώσεις, έχει καλώς. Εάν στενοχωρηθείς και δεν το βουλώσεις, θα έρθουμε μέσα στη νύχτα και θα σου σπάσουμε τα τζάμια με πέτρες ώστε να τρομοκρατηθείς και να πας από εκεί που ήρθες. Εάν τρομοκρατηθείς και το βουλώσεις, έχει καλώς. Εάν τρομοκρατηθείς και δεν το βουλώσεις, θα σε καλέσουμε στο Μέγαρο Μαξίμου και ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα σου δώσει μια ελληνική σημαία να κρατήσεις. Γιατί εδώ εμείς είμαστε μια χώρα της πλάκας, δεν μας ενδιαφέρει ούτε να τρομοκρατούμε ούτε να επιβραβεύουμε κανέναν, μας ενδιαφέρει αποκλειστικά να κερδίζουμε τις εντυπώσεις. Γιατί εδώ πέραση έχει μονάχα ο πιο φτηνός και ο πιο χυδαίος λαϊκισμός. Τα κατάλαβες όλα ή να σου τα ξαναπώ;

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 14 Αυγούστου
Νέο «επεισόδιο» μετά το «KEMAL REIS; Πληροφορίες πως ελληνικά πλοία «πήραν στο κυνήγι» το «Τζένγκις Χαν»!
Βερύκιος: Πιο «παπατζής» από τον Ερντογάν… πεθαίνεις – Πολύ μεγάλη η ζημιά στο «KEMAL REIS», στραπατσαρίστηκε η «ψευτοφρεγάτα»
Επιβάτης σε πλοίο αρνείται να βάλει μάσκα και φωνάζει! «Είναι φίμωτρο, αυτός είναι ο φασισμός του Κούλη»
Έτσι συγκρούστηκε η «Λήμνος» με την «Kemal Reis» – Σοβαρές ζημιές για την τουρκική φρεγάτα
Δεκαπενταύγουστος: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα