Αθήνα

25 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Λαφαζάνης για Τσίπρα: Είχε αποδεχθεί άτυπη συμφωνία με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι για συγκυβέρνηση- Eνδεχομένως με άλλο πρωθυπουργό

CALLER'S CHOICE

Τατσόπουλος σε Κραουνάκη: Σταμάτη, «του Κούλη το λημέρι» πριν λίγους μήνες ήταν «του Αλέξη το λημέρι»

Ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος με μία του ανάρτηση στο Facebook απευθύνεται στον Σταμάτη Κραουνάκη μετά το σχόλιο που έκανε για τη συναυλία που έδωσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη πάνω σε φορτηγό στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο.

Δείτε επίσης

Μαρίνα Πατούλη: Παίζει πιάνο στο εντυπωσιακό σαλόνι του σπιτιού της (ΕΙΚΟΝΑ)
Μια μαρτυρία για το βράδυ που «έπεσε» η μεταρρύθμιση Γιαννίτση και μαζί η ευκαιρία που έχασε η χώρα

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, «με την αγάπη μου», όπως τονίζει, θυμίζει στον Σταμάτη Κραουνάκη ότι πριν το Μέγαρο Μαξίμου γίνει «του Κούλη το λημέρι» υπήρξε «του Αλέξη το λημέρι» και όλων όσοι διετέλεσαν πρωθυπουργοί της χώρας με τη ψήφο του ελληνικού λαού.

«ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ
Σταμάτη, καλησπέρα. Με το θάρρος της παλιάς μας γνωριμίας, επίτρεψέ μου να σου υπενθυμίσω ότι “του Κούλη το λημέρι” ήταν πριν από λίγους μήνες “του Αλέξη το λημέρι” και νωρίτερα “το λημέρι” όλων εκείνων που αποφάσιζε να στείλει εκεί ο ελληνικός λαός με την ψήφο του, είτε τους ψηφίζαμε εσύ κι εγώ είτε όχι, όπως και το “λημέρι” όλων εκείνων που θα αποφασίσει να στείλει με την ψήφο του στο μέλλον (εξ ου και το “λημέρι” έχει πάντοτε “ενοίκους”, ποτέ “ιδιοκτήτες”). Θα συμφωνήσουμε κάποτε πως οφείλουμε σεβασμό στο κοινοβουλευτικό μας πολίτευμα, ανεξαρτήτως εάν οι εκάστοτε πρωθυπουργοί είναι του γούστου μας ή κάθε λίγο και λιγάκι θα πρέπει να επιστρέφουμε στα θρανία για να (ξανα)διδαχτούμε την αλφαβήτα της δημοκρατίας; Με την αγάπη μου.🙂», γράφει συγκεκριμένα ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Αποκάλυψη Βαφειάδη για την πρώτη συνέντευξη της Λιάνη: Ήταν πριν το νεύμα.. Η Κοκκόλα προσπάθησε να με αποτρέψει
Παρουσιαστής του ΣΚΑΪ βγήκε on air με γύψο… ΠΑΣΟΚ (ΦΩΤΟ)
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 6 Μαΐου
Εορτολόγιο: Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα, 5 Μαΐου
Οι επόμενες Αργίες μετά από αυτές του Πάσχα, που μόλις τελείωσαν – ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Εορτολόγιο: Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 4 Μαΐου