Αθήνα

27 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αιφνιδιαστική παραίτηση Π. Λάμψια από «ΤΑ ΝΕΑ»- «Πρέπει να μπω στις ράγες μιας πιο κανονικής ζωής…»

Την παραίτησή του από την εφημερίδα «Τα Νέα» γνωστοποίησε μέσω σημερινού του άρθρου αλλά και ανάρτησής του στα social media ο μέχρι πρότινος διευθυντής της εφημερίδας Παναγιώτης Λάμψιας.

«Αυτή είναι η τελευταία πρώτη σελίδα με τη δική μου συμμετοχή. Σε πείσμα των εχθρών τους ΤΑ ΝΕΑ θα βγαίνουν μέχρι να σβήσει ο ήλιος...» έγραψε στα social media.

Εξάλλου, στο σημερινό του άρθρο στο τελευταίο φύλλο υπό την δική του διεύθυνση με τίτλο «Μέχρι να σβήσει ο ήλιος» αναφέρεται για τα χρόνια που εργαζόταν στα Νέα και γράφει: «Είμαι βέβαιος ότι ανταποκριθήκαμε και ανταποκρινόμαστε κάθε μέρα στο ύψος των απαιτήσεων που εσείς οι ίδιοι θέσατε - χωρίς να παραγνωρίζουμε τα λάθη μας, χωρίς να ξεχνάμε ότι βλέπετε αυτά τα λάθη με καλή πίστη. Είμαι υπερήφανος γι' αυτήν την εμπιστοσύνη, όπως είμαι υπερήφανος για την αυταπάρνηση που επέδειξαν οι συνάδελφοί μου όλο αυτό το διάστημα».

«Για μένα αυτός ο χρόνος ήταν σκληρός και ενίοτε αδυσώπητος. Και τώρα πια αισθάνομαι ότι αυτός ο κύκλος πρέπει να κλείσει, ότι πρέπει να μπω στις ράγες μιας πιο κανονικής ζωής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να αφήσω τη διεύθυνση των «ΝΕΩΝ» στους άξιους συναδέλφους μου. Τους αποχαιρετώ διαβεβαιώνοντάς τους ότι είμαι ευτυχής για όσα έζησα μαζί τους. Αν δικαιούμαι έπειτα από όλα αυτά να κάνω μια πρόβλεψη, είναι αυτή: «"ΤΑ ΝΕΑ" θα βγαίνουν μέχρι να σβήσει ο ήλιος...», καταλήγει το άρθρο του Παναγιώτη Λάμψια.

Όπως φαίνεται, τη θέση του αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Μαντέλας, έμπειρος δημοσιογράφος με οικονομικές καταβολές, ο οποίος είχε και στο παρελθόν δουλέψει στο οικονομικό ρεπορτάζ των ΝΕΩΝ. Μέχρι πρότινος, ο κ. Μαντέλας κατείχε τη θέση του επικεφαλής των ψηφιακών μέσων της Alter Ego, έχοντας την ευθύνη για τις ψηφιακές εκδόσεις των ΝΕΩΝ, του Βήματος αλλά και για το in.gr.

Send this to a friend