Αθήνα

19 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Το συγκινητικό «αντίο» της Έλλης Στάη στον Δημήτρη Κατσίμη

CALLER'S CHOICE

Οι τεχνικοί “καρφώνουν” τον Μ. Καψή! “Λειτουργείς ως εκπρόσωπος Τύπου των μετόχων και όχι ως αντικειμενικός δημοσιογράφος”

"Πύρινη" ανακοίνωση κατά του διευθυντή ειδήσεων του MEGA Μανώλη Καψή εξέδωσε η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής...

“Πύρινη” ανακοίνωση κατά του διευθυντή ειδήσεων του MEGA Μανώλη Καψή εξέδωσε η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής.

Σχολιάζοντας την παρέμβαση του κ. Καψή σε δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού την προηγούμενη εβδομάδα, στην οποία έκανε λόγο για κυβερνητικό σχέδιο για να κλείσει στο MEGA, η ΕΤΙΤΑ του απευθύνει σειρά ερωτημάτων.

Ειδικότερα, τα όσα αναφέρουν οι τεχνικοί:

«Αν πραγματικά κύριε Καψή η κυβέρνηση επιδιώκει να κλείσει το MEGA, οι ίδιοι οι μέτοχοι τι κάνουν γι’ αυτό; Γιατί έχουν εγκαταλείψει και απαξιώσει τον σταθμό τους; Γιατί ενώ έχουν ανακοινώσει, δύο φορές μάλιστα, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου δεν έχουν προχωρήσει ποτέ σε αυτή, με αποτέλεσμα να δίνουν πάτημα στις τράπεζες να κρατάνε μπλοκαρισμένους τους λογαριασμούς και στην κυβέρνηση να λέει πως το MEGA το κλείνουν οι ίδιοι; Γιατί έχουν τους εργαζόμενους απλήρωτους για μήνες, τη στιγμή μάλιστα που βρέθηκε τρόπος να καταβληθεί το δώρο Πάσχα και μισό δεκαπενθήμερο, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δεν μπορούν οι μέτοχοι να καταβάλουν όλα τα δεδουλευμένα;

Γιατί κύριε Καψή το MEGA βρέθηκε σ’ αυτή την δεινή κατάσταση; Για τον υπερδανεισμό και την κακοδιαχείριση ευθύνονται όλοι οι άλλοι και όχι η διοίκηση; Πού πήγαν οι θυσίες των εργαζομένων που κόψατε δύο φορές τους μισθούς τους;» ρωτούν τον διευθυντή ειδήσεων του σταθμού οι εκπρόσωποι των σωματείου των τεχνικών, για να συμπληρώσουν:

«Αν λειτουργούσατε ως αντικειμενικός δημοσιογράφος και όχι ως εκπρόσωπος Τύπου των μετόχων, μαζί με όλα τα άλλα θα έπρεπε να αναφέρετε και αυτά».

Τέλος, η ΕΤΙΤΑ, καλεί για άλλη μια φορά όλους τους εμπλεκόμενους – κυβέρνηση, τράπεζες και μετόχους – «να πάψουν να παίζουν πολιτικά και επιχειρηματικά παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων».

«Αιχμηρός» Δάντης για 28η Οκτωβρίου: Κυριάκο, όλοι γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει η Αντίσταση – Η ζυγαριά δε μπορεί να γύρει υπέρ των δωσίλογων
Γρηγόρης Πετράκος: Παραλήρημα σε βίντεο για τον κορονοϊό! «Μας μεταχειρίζονται ως μπαταρίες…»
Λουκέτο βάζει γνωστή εφημερίδα
3.000 θάνατοι από κορονοϊό μέχρι το Φλεβάρη του 2021 – 14.000 αν γίνει πλήρης χαλάρωση των μέτρων
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου
Η τεράστια ελληνική σημαία στο Καστελλόριζο που προκάλεσε εκνευρισμό στους Τούρκους – Ελληνικά μαχητικά πάνω από το ακριτικό νησί