• Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου
  • 22:52

Αθήνα

11 oC

αίθριος καιρός

Θεοχάρης στο TheCaller: Μόνο μια αυτοδύναμη ΝΔ μπορεί να φέρει τη σταθερότητα μετά τις εκλογές, δεν μπορούμε να πειραματιστούμε

Αφού χαρακτήρισε την τωρινή πολιτική συγκυρία ως «κρίσιμο σταυροδρόμι για τη χώρα», ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών Χάρης Θεοχάρης υπερτόνισε την ανάγκη για αυτοδυναμία της ΝΔ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, μιλώντας στον αρχισυντάκτη του TheCaller και την κάμερα του TheCaller WEB TV.

Αφού χαρακτήρισε την τωρινή πολιτική συγκυρία ως «κρίσιμο σταυροδρόμι για τη χώρα», ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών Χάρης Θεοχάρης υπερτόνισε την ανάγκη για αυτοδυναμία της ΝΔ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, μιλώντας στον αρχισυντάκτη του TheCaller και την κάμερα του TheCaller WEB TV.

«Είναι κρίσιμο σταυροδρόμι για τη χώρα, που έχει ολοκληρώσει διάφορους πειραματισμούς, όπως το να… σκιστούν μνημόνια και άλλα, είδαμε το 2015 την άβυσσο και ξανακλείσαμε το καπάκι και τώρα πια είναι καιρός η χώρα να σταθεί ξανά μόνη στα πόδια της…», είπε αρχικά και έσπευσε να προσθέσει πως «μόνο η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορούν να το υπηρετήσουν σήμερα αυτό, για να γίνουν εκείνες οι πραγματικές αλλαγές στη χώρα που θα μας οδηγήσουν στον 21ο αιώνα γιατί δυστυχώς είμαστε ακόμη στον 20ο αιώνα».

Ερωτηθείς για τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός για «συντηρητικούς κύκλους στην Ευρώπη που ορέγονται» αμέσως μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και τη νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές, ο κ. Θοεχάρης απάντησε: «Ας μη γελιέται ο κ. Τσίπρας, κανένας στην Ελλάδα δεν κοροιδεύεται από τέτοιους είδους ατάκες και κορώνες…».

«Ο μόνος τρόπος να οδηγηθεί η χώρα σε ένα νέο μνημόνιο είναι η άκρατη παροχολογία χωρίς αντίκρισμα», είπε ο κ. Θεοχάρης και συμπλήρωσε πως «η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγγυώνται ότι δεν πρόκειται να γυρίσουμε στα λάθη του παρελθόντος».

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών έκανε λόγο «αυτοδυναμία της χώρας», που ζητάει η ΝΔ, «τη δυνατότητα δηλαδή να καταστήσει την Ελλάδα αυτοδύναμη, που είναι μονόδρομος».

«Μόνο μια αυτοδύναμη ΝΔ μπορεί να φέρει τη σταθερότητα μετά τις εκλογές, δεν μπορούμε να πειραματιστούμε», τόνισε ο ίδιος εμφατικά.

Παράλληλα, χαρακτήρισε ως «απόλυτα εφικτό» τον στόχο της μείωσης των πρωτογενών πλεονασμάτων. «Σταμάτησαν πλήρως οι μεταρρυθμίσεις από τον Αύγουστο του 2018, αυτό είναι το διαβατήριο της ΝΔ για να πείσει τους εταίρους, διότι η μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων περνάει μέσα από τις μεταρρυθμίσεις», επισήμανε ο κ. Θεοχάρης, για να προσθέσει: «Μεταρρυθμίσεις που σταμάτησαν επί ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστούν, με αυτές θα ενισχύσουμε την πλουτοπαραγωγική δυνατότητα της χώρας μας».

Μιλώντας για την εκλογική του περιφέρεια, το Νότιο Τομέα Β’ Αθηνών και συγκεκριμένα το Ελληνικό, την μεγαλύτερη επένδυση, που έχει «κολλήσει», ο κ. Θεοχάρης είπε πως «το Ελληνικό είναι μια επένδυση, που θα πρέπει να ξεκινήσει από την πρώτη μέρα και οι υπουργικές αποφάσεις που λείπουν θα υπογραφούν μέσα σε μια εβδομάδα για να δώσουν το σήμα εκκίνησης για τις επενδύσεις στη χώρα μας, για να μπουν επιτέλους οι μπουλντόζες».

«Ο κόσμος ζητάει δουλειές, να μη φεύγουν τα παιδιά στο εξωτερικό και στήριξη της μεσαίας τάξης και με μια λέξη λένε ''φτάνει πια δεν πάει άλλο''…», κατέληξε ο κ. Θεοχάρης.

Send this to a friend