Αθήνα

22 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άννα Φόνσου: Μου έχει τύχει να μην έχω δουλειά και να φυλάω γάτες – Είμαι 90 plus (vid)

CALLER'S CHOICE

Θεόδωρος Ρόκας στο TheCaller: Καιρός να πάρουμε την τύχη των Αγίων Θεοδώρων στα χέρια μας

Ο Θεόδωρος Ρόκας μπαίνει δυναμικά στην κούρσα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ζώντας τα προβλήματα των Αγίων Θεοδώρων, έχοντας αναγνωρίσει την αναγκαιότητα αλλαγής και λαμβάνοντας

Ο υποψήφιος διδάκτωρ Θεολογίας του ΕΚΠΑ, Θεόδωρος Ρόκας μιλά στο TheCaller και εκφράζει το μεγάλο ζητούμενο: την ύπαρξη νέων ανθρώπων, ηλικιακά και αυτοδιοικητικά στις διοικήσεις του πρώτου βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πώς, όμως, πήρε την απόφαση

«Ανταποκρινόμενος στην επιτακτική ανάγκη για άμεση και ενεργή συμμετοχή στην πολιτική ζωή και δράση του τόπου, στον οποίο γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ μόνιμα αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά και δυναμικά στην εκλογική διαδικασία των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019.

Συμμετέχω σε αυτήν την εκλογική διαδικασία ανάδειξης των αντιπροσώπων του τόπου μου, αναγνωρίζοντας αφενός την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μου έναντι της τοπικής κοινωνίας για συμμετοχή στα κοινά, τηρώντας αφετέρου το ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ δικαίωμα του Έλληνα πολίτη, το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι».

Υποψήφιος με τον Γιώργο Γκιώνη

«Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές συμμετέχω ως υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας με το συνδυασμό “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” με υποψήφιο δήμαρχο, τον δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργο Γκιώνη».

«Ευκαιρία να μπει μπροστά ένας νέος άνθρωπος»

«Επειδή είναι η πρώτη μου φορά που συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία, ως υποψήφιος και μάλιστα για το Τοπικό Συμβούλιο των Αγίων Θεοδώρων, καταθέτω δημόσια πως αποτελώ μια ευκαιρία ώστε να “μπει μπροστά” ένας νέος, άφθαρτος και καταξιωμένος επιστήμονας με όρεξη και επιμονή για δουλειά, πρόοδο και ανάπτυξη».

Γιατί να ψηφίσουμε Θεόδωρο Ρόκα

«Μην περιμένουμε από κανέναν να ενδιαφερθεί για τον τόπο μας αν πρώτα δεν ενδιαφερθούμε εμείς οι ίδιοι. Και εγώ είμαι ένας από εκείνους. Απευθύνομαι λοιπόν προς στους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων και ζητώ την ψήφο τους ώστε να με αναδείξουν – ψηφίσουν προκειμένου να αγωνιστώ για το κοινό συμφέρον και την ανάπτυξη των Αγίων Θεοδώρων.

Καιρός να πάρουμε την τύχη των Αγίων Θεοδώρων στα χέρια μας. Ήρθε η ώρα για δουλειά και αλλαγή προς το καλύτερο. Έφτασε η στιγμή οι Άγιοι Θεόδωροι να αποτελέσουν ξανά τουριστικό και πολιτιστικό προορισμό και πόλο έλξης για αμέτρητους επισκέπτες. Ας δώσουμε στον τόπο μας την ευκαιρία που του αξίζει».

Μαρία Σάκκαρη: Έπεσε στην αγκαλιά της μητέρας της μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα (vid)
(Βίντεο) Ρίγη συγκίνησης! Δείτε το τρέιλερ της ταινίας για το μπασκετικό έπος του Παναθηναϊκού
Συντετριμμένη η Πάολα Ρεβενιώτη για τη «Δήμητρα της Λέσβου»: «Θα την θυμόμαστε σαν τον πληγωμένο άγγελο»
Λαζάρου: Ούτε πελάτη θα διώξω ούτε θα απολύσω εργαζόμενο αν δεν έχει κάνει το εμβόλιο (vid)
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 11 Ιουνίου
Πήρε «φωτιά» το Twitter με την 24ωρη απεργία- Τι γράφουν οι χρήστες για τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας