Αθήνα

17 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Κόπηκε η εκπομπή του Σρόιτερ με Πετράκο και Βόβολη και οι αρνητές του κορονοϊού οργίασαν!

CALLER'S CHOICE

Τι είπε ο Βαρδινογιάννης στους εργαζόμενους του Mega: «Να πάτε και στον Μαρινάκη»

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων του Mega είχε ο επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος του σταθμού Γιάννης Βαρδινογιάννης...

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων του Mega είχε ο επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος του σταθμού Γιάννης Βαρδινογιάννης, λίγο μετά το τέλος της προθεσμίας για την υποβολή φακέλων όσων θέλουν να διεκδικήσουν τηλεοπτική άδεια, στις 15.00 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την «Αιχμή», ο μεγαλομέτοχος του σταθμού εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο ίδιος και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισαν να μην κατέβουν στον διαγωνισμό, προτάσσοντας το γεγονός ότι το ΕΣΡ δεν απάντησε ποτέ στην επιστολή που του απηύθυναν, και με την οποία ζητούσαν να μάθουν:

* Πρώτον, αν η Ανεξάρτητη Αρχή θεωρούσε αποδεκτό να αφομοιώσει την ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (ιδιοκτήτρια σήμερα του καναλιού), η εταιρεία η οποία θα διεκδικούσε και θα κέρδιζε την τηλεοπτική άδεια, για λογαριασμό της.

* Δεύτερον, αν η Ανεξάρτητη Αρχή διασφάλιζε την εκπομπή προγράμματος από το Mega τους επόμενους μήνες (έως ότου συγχωνευτούν οι δύο εταιρείες) ή θα έριχνε «μαύρο» στην οθόνη στα τέλη Φεβρουαρίου, όπως προβλέπει ο νόμος.

Ο κ. Βαρδινογιάννης σημείωσε ότι χωρίς τις δύο αυτές διασφαλίσεις δεν ήταν δυνατόν να κατέβουν στον διαγωνισμό με τον κ. Μαρινάκη.

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε γνωστό ότι μόνον 6 επιχειρηματίες κατέθεσαν φακέλους για τις άδειες, οπότε μένει μία αδιάθετη. Στο ερώτημα αν υπάρχει πιθανότητα να διεκδικηθεί η έβδομη άδεια, δεν δεσμεύτηκε, αλλά και δεν έδειξε να το αποκλείει εντελώς. Είπε ότι θα κάνει ένα νέο γύρο συζητήσεων, για να αξιολογήσει τα νέα δεδομένα, και προέτρεψε τους εργαζόμενους να επιδιώξουν να συζητήσουν το θέμα και με τον άλλο μέτοχο (τον Βαγγέλη Μαρινάκη). Του απάντησαν ότι το έχουν επιχειρήσει, αλλά δεν έχει καταστεί δυνατό έως σήμερα να κλείσουν ραντεβού, και τους πρότεινε να το κάνουν ξανά.

Εν συνεχεία οι εκπρόσωποι ενημέρωσαν τους εργαζόμενους, στα γραφεία του σταθμού, ώστε να συντονίσουν τα βήματά τους από εδώ και πέρα.

Πηγή: aixmi.gr

Κόπηκε η εκπομπή του Σρόιτερ με Πετράκο και Βόβολη και οι αρνητές του κορονοϊού οργίασαν!
Κορονοϊός – Γρηγόρης Πετράκος: Τα ελληνικά hoaxes τον «ξεγυμνώνουν» για τις ψευδείς ειδήσεις στο viral βίντεό του
Κορονοϊός – Αθηνά Λινού: Να πάει στο 90% η τηλεργασία και να δοθούν κουπόνια για μετακίνηση με ταξί
Απίστευτο περιστατικό οδηγού λεωφορείου με αστυνομικούς για τη μάσκα: «Τι ρομπότ είστε εσείς; Μία τυρόπιτα έτρωγα!» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ακρίτα: Πέρασαν λάθος μηνύματα στην καραντίνα – Άλλο ο κορονοϊός σε μια βιλάρα και άλλο σε δυάρι με τέσσερις ανθρώπους
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου