• Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου
  • 19:56

Αθήνα

8 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Δεν μαλλιοτραβηχτήκαμε»: Τι λέει ο Μπ. Παπαδημητρίου για τον Αλαφούζο μετά την απομάκρυνση της συζύγου του

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Μπάμπης Παπαδημητρίου αναφορικά με τη σχέση του με τον ιδιοκτήτη του Ομίλου ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζο, μετά τα όσα γράφτηκαν με αφορμή την απομάκρυνση της συζύγου του δημοσιογράφου Αλεξίας Κονάχου από τη θέση της διευθύντριας σύνταξης του skai.gr.

«Ενημερώνω τους φιλοκυβερνητικούς κύκλους, που ανησυχούν μήπως «μαλλιοτραβήχτηκα» με τον Γιάννη Αλαφούζο πως,  πέραν της «άνω αποψίλωσης», πραγματικό εμπόδιο στις ορέξεις τους αποτελεί η πολύ παλαιά και εξαιρετικά ειλικρινής σχέση που διατηρούμε...», ανέφερε σε tweet του ο Μπ. Παπαδημητρίου και έκανε retweet ο ίδιος ο κ. Αλαφούζος.

«Οσο για τα «παιχνίδια με κορυφαίο τραπεζίτη», τα οποία υποθέτουν αυτοί που γνωρίζουν από τέτοια, καλά θα κάνουν να ψάξουν αλλού: προτείνω μεταξύ τους», πρόσθεσε ο ίδιος.

Εξάλλου, είχαν προηγηθεί «τιτιβίσματα» του δημοσιογράφου για τη σύζυγό του που απομακρύνθηκε από τον ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας σχετικά: «Κατά παράβαση παλαιού κανόνα και μόνον επειδή κάποιοι δεν εννοούν να καταλάβουν ότι είναι άλλο θέμα η εχθρότητα που νοιώθουν για μένα κι άλλο οι συγγενείς και φίλοι, σημειώστε παρακαλώ τα ακόλουθα... Η Αλεξία Κονάχου είναι μια ανεξάρτητη και αυτόφωτη επαγγελματίας δημοσιογράφος που έχει ήδη επιτύχει πολλά και σημαντικά και θα επιτύχει, σύντομα, πολλά ακόμη...».

Send this to a friend