Αθήνα

25 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η απάντηση της Αθήνας στην Τουρκία: Ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και υπεράσπισης κυριαρχίας – Τους αρχηγούς ενημερώνει ο Μητσοτάκης

CALLER'S CHOICE

Σπαλιάρας επί… 9 ο Φιντέλ! Είχε πάει με 35.000 γυναίκες- Έκανε σεξ με τουλάχιστον 2 γυναίκες τη ημέρα

Από τη στιγμή του θανάτου του ηγέτη της Κούβας και μιας προσωπικότητας που έμεινε στην ιστορία, του Φιντέλ Κάστρο, πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής του έχουν δει το φως της δημοσιότητας...

Από τη στιγμή του θανάτου του ηγέτη της Κούβας και μιας προσωπικότητας που έμεινε στην ιστορία, του Φιντέλ Κάστρο, πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής του έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, το περιοδικό «GQ» παραθέτει μερικά άγνωστα γεγονότα της προσωπικής ζωής του αμφιλεγόμενου ηγέτη που πέθανε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ηλικία 90 ετών.

1) Έκανε το πρώτο του πούρο στα 14 και έκοψε το τσιγάρο πολλά χρόνια πριν: «Ο πατέρας μου ήταν εκείνος που μου έδωσε το πρώτο μου πούρο. Πρέπει να ήμουν γύρω στα 14-15. Έκανα το πρώτο μου πούρο χωρίς να ξέρω πώς γίνεται. Ευτυχώς δεν εισέπνευσα όλο τον καπνό» είχε πει ο ίδιος ενώ όσον αφορά στην απόφασή του να κόψει το κάπνισμα είχε δηλώσει το 1985: «Κάπνισα πάρα πολύ στη ζωή μου. Μέχρι που μια μέρα αποφάσισα να το σταματήσω. Κανείς δεν με ανάγκασε. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα εδώ και πολύ καιρό ότι μια τελευταία θυσία που πρέπει να κάνω για την υγεία του κουβανικού λαού είναι να σταματήσω το κάπνισμα. Δεν νομίζω ότι θα χάσω κάτι».

fidel_ginaikes2

2) Ο δικτάτορας είχε έντονη σεξουαλική ζωή: «Είναι ο άντρας με τις 35.000 γυναίκες» έγραψε η New York Post το 2008 για τον ηγέτη της Κούβας. Η «New York Post» είχε γράψει ότι ο Φιντέλ Κάστρο έκανε σεξ με τουλάχιστον δύο γυναίκες την ημέρα. Στο μεσημεριανό, το πρωινό και κάποιες φορές και στο πρωινό. Μάλιστα το 2008 δημοσιογράφος του Vanity Fair είχε πει ότι στον ηγέτη άρεσε πολύ να φλερτάρει ενώ οι λόγοι του είχαν συχνά-πυκνά πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα.

fidel_ginaikes1

3) Είχαν γίνει εναντίον του τουλάχιστον 600 απόπειρες δολοφονίας: Αυτός ήταν και ο λόγος που πάντα είχε μαζί του όπλο. Σύμφωνα με τον ίδιο οι περισσότερες απόπειρες είχαν γίνει από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και μάλιστα κάποιες είχαν φτάσει πολύ κοντά στο στόχο τους, τον ίδιο δηλαδή.

4) Μεγάλος θαυμαστής του μπέιζμπολ έπαιζε από τότε που ήταν παιδί.

5) Ήταν πάρα πολύ πλούσιος: Σύμφωνα με το Forbes η περιουσία του ανερχόταν στα 500 εκατομμύρια δολάρια παρόλο που ο ίδιος έλεγε ότι δεν «έχει ούτε ένα σεντ».

6) Σεβόταν τον Αμερικανό Πρόεδρο, Κένεντι: Ο ίδιος είχε δηλώσει δεκαετίες μετά τον θάνατο του Αμερικανού Προέδρου ότι ήταν «ένα ευφυής άνθρωπος, μερικές φορές λαμπρός και γενναίος. Αν ζούσε είναι πιθανόν οι σχέσεις Κούβας – Αμερικής να είχαν βελτιωθεί».

7) Έγραφε προσωπικά ο ίδιος όλους τους λόγους του: Όπως ο ίδιος είχε πει κάθε φορά που ανέθετε σε κάποιον άλλο να γράψει την ομιλία του, το αποτέλεσμα ήταν μια ολοκληρωτική καταστροφή.

Παπαχελάς: Ο Ερντογάν δεν μιλάει με την Μέρκελ ακόμα μέχρι να ολοκληρώσει την επιχείρησή του και να δει τι μπορεί να πετύχει
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου
Βροχή από πεφταστέρια απόψε- Πότε παρατηρήθηκαν για πρώτη φορά
Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον Γεώργιο Παπανδρέου (ΦΩΤΟ)
Αλέξης Παπαχελάς: «Ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού “κατεστημένου” έχει σαπίσει για τα καλά»
Ελλάδα – Τουρκία: Αυτή είναι η ισορροπία των στρατιωτικών δυνάμεων