Αθήνα

14 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

Τηλεθέαση ρεκόρ στο STAR- Ποιο πρόγραμμα άγγιξε το 100% στις νέες γυναίκες

Τα παιδικά προγράμματα του STAR που προβάλλονται κάθε πρωί σκίζουν σε τηλεθέαση και μάλιστα, φαίνεται πως η προβολή τους δεν αφορά μόνο παιδικές ηλικίες.

Τα παιδικά προγράμματα του STAR που προβάλλονται κάθε πρωί σκίζουν σε τηλεθέαση και μάλιστα, φαίνεται πως η προβολή τους δεν αφορά μόνο παιδικές ηλικίες.

Είναι ενδεικτικό πως από τις 08.00 το πρωί της Τρίτης, μέχρι και τις 13.00 στους ανήλικους τηλεθεατές το STAR καταγράφει ποσοστά τηλεθέασης που κυμαίνονται μεταξύ 24,1 και 38,7 και ανάλογα με το πρόγραμμα αγγίζουν ακόμη και το 61,3%.

Εκτός από τα παιδιά και οι γυναίκες από 18 έως 24 ετών επιλέγουν παμψηφεί τα παιδικά προγράμματα. Ειδικότερα, δύο επεισόδια κινουμένων σχεδίων το πρωί της Τετάρτης σημείωσαν 94,7% και 100% αντίστοιχα στο συγκεκριμένο ηλικιακό κοινό.

Οι «πυτζαμοήρωες» και η «Λέιντι Μπαγκ» είναι τα προγράμματα που κέρδισαν την προτίμηση των γυναικών το πρωί της Τετάρτης. Τα εν λόγω προγράμματα κατέγραψαν 59,7% και 61% αντίστοιχα και μεταξύ των ανδρών τηλεθεατών μεταξύ 18 και 24 ετών.

Το φαινόμενο της τηλεθέασης παιδικών προγραμμάτων, εξηγείται από ένα άλλο, πιο ανησυχητικό που πρέπει να απασχολήσει άμεσα τους υπεύθυνους τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Παρατηρείται το φαινόμενο, τα προγράμματα τηλεθέασης να σημειώνουν το «απόλυτο μηδέν» στις νεαρές ηλικίες.

Την ίδια ώρα στον ΑΝΤ1, στον ALPHA και στον ΣΚΑΙ οι πίνακες της Nielsen έδωσαν τηλεθέαση 0,0% σε άνδρες και γυναίκες 18-24 ετών.

Send this to a friend