Αθήνα

22 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γρηγόρης Πετράκος για κορονοϊό: «Εγώ είμαι γραφικός και ψεκασμένος…»

CALLER'S CHOICE

Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου ο 2ος αγώνας της σειράς ATTICA BANK 3ου Run & Fun  Grand Prix

Την ερχόμενη Κυριακή 14 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο 2ος αγώνας της σειράς ATTICA BANK 3ου Run & Fun Grand Prix, στον δήμο Πεύκης / Λυκόβρυσης

Την ερχόμενη Κυριακή 14 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο 2ος αγώνας της σειράς ATTICA BANK 3ου Run & Fun Grand Prix, στον δήμο Πεύκης / Λυκόβρυσης.

Σημειώνεται πως η Attica Bank είναι μέγας χορηγός του ATTICA BANK 3ου Run & Fun  Grand Prix (σειρά αγώνων τρεξίματος με βαθμολογία και κατάταξη), που διεξάγεται σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο «ΕΥΕΞΙΑ»  (FEELGOOD SPORTS CLUB) και με πέντε δήμους της Αθήνας.

afisa_ATTICA_BANK_3o_RUN&FUNGrand_PrixPeuki

Αξίζει να αναφερθεί, πως οι αγώνες αυτοί έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα και στηρίζουν τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS, το ΑΛΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ (Πανελλήνιος σύλλογος γυναικών με καρκίνο του μαστού) και το ΜΠΟΡΟΥΜΕ  (καμία μερίδα φαγητού χαμένη), διαθέτοντας μέρος των εσόδων στους παραπάνω οργανισμούς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν στα 5 ή στα 10 χλμ, είτε ατομικά (με συνολική βαθμολογία το σύνολο των 3 καλύτερων αγώνων σας) είτε ομαδικά με 5 άτομα (με συνολική βαθμολογία και κατάταξη των 3 καλύτερων αγώνων σας).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες τις εγγραφές  και τα έπαθλα που διατίθενται, υπάρχουν στην ιστοσελίδα http://www.feelgoodsports.gr/

Η αρχή του τέλους του G3 στον Ελληνικό Στρατό – Με νέο όπλο στην παρέλαση του 2021
Βηρυτός: Γέννησε την ώρα της έκρηξης – Η συγκλονιστική φωτογραφία που έκανε το γύρο του διαδικτύου
Κορονοϊός-ΕΚΠΑ: Πώς θα εξελιχθεί η πανδημία το 2021- Τα δύο σενάρια
Παγκόσμια Ημέρα Γάτας: Πότε ξεκίνησε να εορτάζεται
Κορονοϊός: Πώς επηρεάζει τη λειτουργία των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων η πανδημία
Έθνος της Κυριακής: Αυτό είναι το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας- Αναστέλλεται η έκδοσή του