Αθήνα

19 oC

αυξημένες νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε κρυφά τον αγαπημένο της

CALLER'S CHOICE

Το “θαύμα” της Ηλιούπολης δίνει νέα τετραετία στον Βαλασόπουλο

Βασικά πλεονεκτήματα του δημάρχου είναι το σημαντικό έργο της θητείας του στο οποίο έχει καταγραφεί μεταξύ αλλων όπως αναφέρουν  έμπειροι αυτοδιοικητικοί το “θαύμα της Ηλιούπολης”, μιας και ο Βασίλης Βαλασόπουλος παρέλαβε ένα δήμο με έλλειμμα 14(!) εκατομμυρίων και πλέον παρουσιάζεται ένα  πλεόνασμα 7(!) εκατομμυρίων. Πρόκειται για ένα εμβληματικό δημοτικό success story το οποίο συζητιέται ως […]

Βασικά πλεονεκτήματα του δημάρχου είναι το σημαντικό έργο της θητείας του στο οποίο έχει καταγραφεί μεταξύ αλλων όπως αναφέρουν  έμπειροι αυτοδιοικητικοί το “θαύμα της Ηλιούπολης”, μιας και ο Βασίλης Βαλασόπουλος παρέλαβε ένα δήμο με έλλειμμα 14(!) εκατομμυρίων και πλέον παρουσιάζεται ένα  πλεόνασμα 7(!) εκατομμυρίων. Πρόκειται για ένα εμβληματικό δημοτικό success story το οποίο συζητιέται ως παράδειγμα στον χώρο της αυτοδιοικησης.

Παράλληλά ο δημος ολοκληρώνει ένα απο τα μεγαλύτερα αντιπλημμυρικά έργα στη χώρα  και επενδύει 20 και πλέον εκατομμύρια  στο  έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης.

Εκτός όμως από το έργο της δημοτικής αρχής, ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της υποψηφίοτητας Βαλασόπουλο είναι η ίδια η προσωπικότητα του νυν δημάρχου, με σημαντική εμπειρία και γνώση που τον έχει καταστήσει μια από τις πιο ισχυρές αυτοδιοικητικές παρουσίες στη χώρα με διακομματική αναγνώριση,

Εμβόλιο AstraZeneca: «Μας δικαίωσαν-Έκαναν έγκλημα εναντίον της γυναίκας μου!», λέει ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας (vid)
Δεξίωση για τους G7: Η Καμίλα κρατούσε επετειακή τσάντα… για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση (ΦΩΤΟ)
Μήλος: Στο επίκεντρο διεθνούς προβολής από το BBC (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Δήλωση – έκπληξη από Πορτοσάλτε: Είχε δίκιο ο Τσίπρας για το ξεστοκάρισμα του AstraZeneca – Τον δικαιώσε η κυβέρνηση (ΒΙΝΤΕΟ)
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 15 Ιουνίου
Που είναι σήμερα η μπάλα του τελικού Ευρωμπάσκετ 1987 – Η απίθανη ιστορία της «χαμένης» μπάλας (ΦΩΤΟ)