• Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου
  • 19:23

Αθήνα

26 oC

ελαφρές νεφώσεις

Τους «καθαρίζει» έναν έναν από τον ΑΝΤ1 ο Κυριακού- Στην πόρτα της εξόδου και ο Λιαρέλης;

Τους «καθαρίζει» έναν έναν από τον ΑΝΤ1 ο Κυριακού- Στην πόρτα της εξόδου και ο Λιαρέλης;

Εκκαθαρίσεων συνέχεια στον ΑΝΤ1, με το αφεντικό του ΑΝΤ1 Θοδωρή Κυριακού να έχει… πάρει τη «σκούπα»!

Ξεκίνησε με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο και επικεφαλής του Ψυχαγωγικού Προγράμματος Τζόνι Καλημέρη, τον οποίο εκπαραθύρωσε φορτώνοντάς του τη συντριβή από τον «τυφώνα» Survivor.

Και μετά από λίγες εβδομάδες πήρε πίσω με υπερεξουσίες τον διευθυντή Προγράμματος Γιάννη Λάτσιο, τον οποίο είχε διώξει πριν από 2 χρόνια χάριν του Καλημέρη…

Και τώρα φαίνεται, όπως αναφέρει το aixmi.gr, ότι πλησιάζει η ώρα του τελευταίου εναπομείναντα, Στρατή Λιαρέλη, που είχε ξεκινήσει ως σχολιαστής στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, για να προαχθεί διαδοχικά σε Διευθυντή Ειδήσεων, Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων και, τελικά, σε Διευθύνοντα Σύμβουλο του σταθμού.

Οι σχέσεις τους είχαν περάσει αναταράξεις πριν από ενάμισυ χρόνο, όταν απομακρύνθηκε κακήν κακώς ο τότε Διευθυντής Ειδήσεων Βασίλης Πελέκης. Τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα στη φάση του διαγωνισμού για τις τηλεοπικές άδειες. Τότε ο Θοδωρής Κυριακού τον άφησε στο «πόδι» του, με αποτέλεσμα να καταφέρει να κερδίσει μια άδεια στην υψηλότερη τιμή (76 εκατ ευρώ). Και μπορεί ο διαγωνισμός να ακυρώθηκε, όμως ο ιδιοκτήτης τού χρέωσε ανεπάρκεια. Πολύ περισσότερο που ο πρώην γενικός διευθυντής του Αντέννα Κώστας Κιμπουρόπουλος είχε καταφέρει να εξασφαλίσει άδεια για τον Σκάι (τον τωρινό σταθμό του) με μόνο 42,5 εκατ ευρώ.

Πηγή, φώτο: aixmi.gr

Send this to a friend