Αθήνα

21 oC

αραιές νεφώσεις

Τρέχουν στον Μαραθώνιο με την «Φλόγα» στην καρδιά!

Την Κυριακή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, ανάμεσα στους χιλιάδες δρομείς απ όλο τον κόσμο, θα είναι και μερικές δεκάδες που θα τρέχουν με την ΦΛΟΓΑ στην καρδιά! 

Την Κυριακή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, ανάμεσα στους χιλιάδες δρομείς απ όλο τον κόσμο, θα είναι και μερικές δεκάδες που θα τρέχουν με την ΦΛΟΓΑ στην καρδιά! 

Τρέχουν με το σήμα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ στο στήθος και στην πλάτη, και τρέχουν ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

Τρέχουν για να προβάλλουν το έργο και τις δράσεις της ΦΛΟΓΑΣ, τους Ξενώνες της με τα πάνω από 50  παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια και τους γονείς τους , για τα προγράμματα κατ' οικον νοσηλείας, τους γιατρούς της, τα προγράμματα στήριξης των Ογκολογικών Κλινικών των Παιδιατρικών Νοσοκομείων κλπ κλπ.

''Pasta Party''

Την Παρασκευή το βράδυ η Ομάδα των εθελοντών δρομέων, εμπλουτισμένη και με πολλούς νέους χομπίστες-αθλητες, καθώς και μέλη της Φλόγας που τους συμπαραστέκονται από την πρώτη στιγμή, βρέθηκαν όλοι μαζί στο Σπίτι της Φλόγας στο Γουδή, για το ''PASTA PARTY''!!!

Συνεχίζοντας την παράδοση 9 ετών, απόλαυσαν υπέροχα ζυμαρικά φτιαγμένα στον Ξενώνα της Φλόγας με μεράκι και νοστιμιά από εθελοντές,για την απαραίτητη ...ενέργεια, συνεργασία και αλληλεγγύη!!!

Άκουσαν την Πρόεδρο της Φλόγας κ. Μαρία Τρυφωνιδη να μιλά για το έργο του γνωστού Συλλόγου, ανανεώνοντας έτσι μέσα από τα λόγια της τους δεσμούς με το έργο της Φλόγας, Και άκουσαν επίσης  και τον έχοντα την ιδέα της δημιουργίας της Ομαδας εθελοντών Δρομεων της Φλόγας κ. Παύλο Διακουμάκο να παρουσιάζει τους δρομείς και το στόχο της συμμετοχής αλλά και τους αγώνες που έχουν πάρει μέρος στην Ελλάδα και στο εξωτερικό..

Χειροκροτείστε- Ενισχύστε!

Την Κυριακή λοιπόν όταν δείτε στον Μαραθώνιο (ή στα 5 και 10 χλμ) την φανέλλα της ΦΛΟΓΑΣ, χειροκροτείστε! Εναι και καλοί αθλητές, με διακρίσεις, είναι όμως και πολύ καλοί συνάνθρωποι, που εχουν αφιερώσει τα βήματα τους στα παιδιά με καρκίνο και στον αγώνα για την αντιμετώπισή του.

Και αν θέλετε να συμπαρασταθείτε στην ΦΛΟΓΑ και στο έργο της, καντε κλικ στην ιστοσελίδα της, https://www.floga.org.gr/ . Εκεί θα βρείτε τον τρόπο να την ενισχυσετε οικονομικά!

Oπως και στο Ηλεκτρονικό κατάστημα της για Χριστουγεννιάτικα και άλλα δώρα:http://eshop.floga.org. gr/

Send this to a friend