Αθήνα

14 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γιώργος Καραϊβάζ: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο (ΒΙΝΤΕΟ)

CALLER'S CHOICE

Τσακνής- Ραχήλ κάποτε μαζί «στα κάγκελα» υπέρ της ΕΡΤ, τώρα «σφάζονται» και βρίζονται! (ΦΩΤΟ-BINTEO)

Στην ΕΡΤ αφού κατάφεραν συνδέσουν τον θάνατο ανθρώπων τη διετία 2013-15 με το «λουκέτο» στην ΕΡΤ, στήνοντας μάλιστα και ανάλογο μνημείο έξω από το ραδιομέγαρο, τελικά «αμαύρωσαν» και το τρισάγιο στη μνήμη των νεκρών με τα τραγελαφικά πρωινά σκηνικά.

Στην ΕΡΤ αφού κατάφεραν συνδέσουν τον θάνατο ανθρώπων τη διετία 2013-15 με το «λουκέτο» στην ΕΡΤ, στήνοντας μάλιστα και ανάλογο μνημείο έξω από το ραδιομέγαρο, τελικά «αμαύρωσαν» και το τρισάγιο στη μνήμη των νεκρών με τα τραγελαφικά πρωινά σκηνικά.

Ειδικότερα, στο τρισάγιο στη μνήμη των 23 ανθρώπων (εργαζομένων της ΕΡΤ και αλληλέγγυων) που στη διάρκεια της διετίας 2013 – 2015 έφυγαν από τη ζωή, από… αιτίες που συνδέονταν άμεσα ή έμμεσα με το κλείσιμό της, μέλη της Λαϊκής Ενότητας και η Ραχήλ Μακρή, που είχαν στηρίξει τον «αγώνα» των εργαζομένων το 2013, όταν και έκλεισε η ΕΡΤ ήρθαν σε σύγκρουση με τον πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή.

Μάλιστα, την ομιλία του προέδρου της ΕΡΤ διέκοπτε με ένα παραλήρημα η Ραχήλ Μακρή, φωνάζοντας παρατεταμένα: «Είστε άνανδροι και ξετσίπωτοι που δεν δίνετε το λόγο σε αυτούς που αγωνίστηκαν για την ΕΡΤ».

Τότε ο κ. Τσακνής δεν άντεξε και φανερά εκνευρισμένος είπε στην Ραχήλ Μακρή: «Θα βγάλετε το σκασμό επιτέλους, βγάλτε το σκασμό. Σκάσε, σκάσε».


Βέβαια, αυτές οι εικόνες μας φέρνουν στη μνήμη τα όσα λάμβαναν χώρα το διάστημα μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ. Τότε που ο Δ. Τσακνής είχε ταχθεί μαζί με τη Ραχήλ Μακρή και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά του κλεισίματος της ΕΡΤ. Αγώνας που βέβαια για τον Διονύση Τσακνή εξαργυρώθηκε με την ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου της ΕΡΤ.

Εξάλλου ο Διονύσης Τσακνής είχε δώσει συναυλία στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Ωστόσο, πιο «σκληρό» αγώνα είχε δώσει η Ραχήλ Μακρή, που ίσως για αυτό τσαντίστηκε σήμερα, που δεν της αναγνωρίστηκε ότι ανέβαινε στα κάγκελα και κραύγαζε…


Δολοφονία Καραϊβάζ: «Έσπασε» στον «αέρα» του ΑΝΤ1 η Ρίτσα Μπιζόγλη – Τα συγκινητικά λόγια του Γιώργου Παπαδάκη
Μάνια Τέκου: Viral o ψηφιακός θάνατός της – Πώς την «πάτησαν» οι ακόλουθοι του λογαριασμού της
Γιώργος Καραϊβάζ: Το συγκινητικό αντίο της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη (vid)
Ζήνα Κουτσελίνη: Κλαμένη ξεκίνησε την εκπομπή – «Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν αδελφός για μένα…» (vid)
Γιάννα Αγγελοπούλου: Με παραδοσιακή ενδυμασία στην Άμφισσα (ΦΩΤΟ)
Γιώργος Καραϊβάζ: Έβαλε τα κλάματα η Ρίτσα Μπιζόγλη με τα συγκινητικά λόγια του Παπαδάκη (vid)