Αθήνα

13 oC

αυξημένες νεφώσεις

Τζέιμς Μποντ: Αυτά είναι τα πρώτα δευτερόλεπτα από το «No time to die» (vid)

Δόθηκε τέλος στην αναμονή καθώς παρακολουθήσαμε τα πρώτα δευτερόλεπτα από τη νέα ταινία του Τζείμς Μποντ στο πρώτο teaser του «No time to die».

Δόθηκε τέλος στην αναμονή καθώς παρακολουθήσαμε τα πρώτα δευτερόλεπτα από τη νέα ταινία του Τζείμς Μποντ στο πρώτο teaser του «No time to die».

Πρόκειται για ένα σημείο ορόσημο για τη σειρά ταινιών του 007, αλλά και την τελευταία - σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής λεγόμενα του ηθοποιού - ταινία με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Τη Δευτέρα, ο επίσημος λογαριασμός των ταινιών Τζέιμς Μποντ έδωσε στους εκατομμύρια φανατικούς των ταινιών περιπέτειας ένα μικρό δείγμα από τη νέα ταινία. Σε αυτή βλέπουμε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα κυριολεκτικά τα πάντα, δράση και εντυπωσιακά εφέ, μοναδικά γκάτζετ -τα φανάρια του νέου Mini μετατρέπονται σε οπλοπολυβόλα - και μια υποψία από τις νέες γυναίκες που θα φλερτάρουν με τον Τζέιμς Μποντ.

Το επίσημο, ολοκληρωμένο και χορταστικό trailer της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μποντ αναμένεται αυτή την Τετάρτη, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, το 25ο φιλμ για τον πράκτορα 007 υπολογίζεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο.

Ο Τζέιμς Μποντ έχει αφήσει την ενεργό δράση μετά την τελευταία περιπέτεια στην ταινία Spectre. Ωστόσο, οι μέρες γαλήνης δεν θα διαρκέσουν για πολύ, καθώς τη βοήθεια του 007 θα ζητήσει ένας παλιός του γνώριμος από την CIA, ο Φέλιξ Λέιτερ. Ο Βρετανός πράκτορας θα βρεθεί ενώπιον ενός νέου «κακού» - τον οποίο θα υποδυθεί ο Ράμι Μάλεκ – ο οποίος είναι εξοπλισμένος με προηγμένη και άκρως επικίνδυνη τεχνολογία.

Send this to a friend