Αθήνα

27 oC

αίθριος καιρός

Μήπως γι’ αυτό πήγε 3ημερο στην Τζια ο Τζανακόπουλος; Η βασίλισσα του Μαρόκου αγόρασε βίλα στο νησί

Μήπως γι’ αυτό πήγε 3ημερο στην Τζια ο Τζανακόπουλος; Η βασίλισσα του Μαρόκου αγόρασε βίλα στο νησί

«Πέραση» φαίνεται πως έχει η Τζιά ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, καθώς μετά την «απόδραση» του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου στο νησί των Κυκλάδων το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, που κόστισε στο Δημόσιο 900 ευρώ, η βασίλισσα του Μαρόκου αγόρασε πολυτελή έπαυλη στο πανέμορφο νησί.

Την πληροφορία για την αγορά της βασίλισσας του Μαρόκου επιβεβαιώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δήμαρχος του νησιού Γιάννης Ευαγγέλου, εκτιμώντας πως η τουριστική χρονιά θα εξελιχθεί σε ανοδικούς ρυθμούς και τονίζοντας πως «συμμετέχουμε στη γενικότερη ευφορία» περί των τουριστικών εκτιμήσεων.

Η συνδεσιμότητα με την Αθήνα άλλωστε αποτελεί ένα από τα δυνατά στοιχεία του προορισμού, που συμβάλλει στην ενίσχυση των τουριστικών ροών από την ηπειρωτική χώρα. Την ίδια στιγμή, ο παραδοσιακός τρόπος ζωής των ανθρώπων, η αγροτική της παραγωγή, αλλά και η γεωγραφική της τοποθεσία, αποτελούν τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Εξάλλου, η Κέα, όπως είπε ο δήμαρχος, πήρε και βραβείο από την ΕΕ για την αποκατάσταση του αρχαίου θεάτρου του νησιού.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το σκέλος των υποδομών, όπως είπε ο κ. Ευαγγέλου, 200 βίλες προσφέρουν τουριστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ενώ η δημοτική αρχή έχει προχωρήσει σε υποδομές που βελτιώνουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η επάρκεια νερού σε παραδοσιακούς οικισμούς, αλλά και η υλοποίηση ΧΥΤΑ, είναι στην κορυφή των έργων υποδομών.

Send this to a friend