• Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου
  • 18:24

Αθήνα

9 oC

σποραδικές νεφώσεις

«Κακός χαμός» στο twitter! Υπόνοιες Βαξεβάνη για εμπλοκή Άδωνι στην υπόθεση της Novartis

Νέος γύρος αντιπαράθεσης ξέσπασε μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και του διευθυντή της εφημερίδας Documento Κώστα Βαξεβάνη, με αφορμή την ιστορία με τη Novartis.

Σημειώνεται, πως σύμφωνα με όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση Novartis στις 12 Αυγούστου 2016 κατατέθηκε στις αρχές των ΗΠΑ αναφορά από μεγάλο δικηγορικό γραφείο στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, που περιλαμβάνει τις καταγγελίες δύο πρώην υπαλλήλων της Novartis στην Ελλάδα για αθέμιτες μεθόδους που χρησιμοποιούσε η εταιρεία προκειμένου να βελτιώσει τη θέση της εταιρείας στην ελληνική αγορά επί σειρά ετών.

Την αρχή, λοιπόν, έκανε ο Κ. Βαξεβάνης, αφήνοντας υπόνοιες και απευθυνόμενος στον Άδ. Γεωργιάδη ρώτησε: «Ξέρεις κατι γι αυτή την ιστορια με τη Novartis».

«οχι η αληθεια ειναι. Εσυ;», απάντησε ο Άδ. Γεωργιάδης.

«εχουν πει λεει οι μάρτυρες στις ΗΠΑ για νομικο πλαίσιο που ψηφιζόταν υπερ της Novartis αλά υποβρύχια», ανταπάντησε ο Κ. Βαξεβάνης.

«παραμύθια. Επί μνημονιακών Υπουργών, δεν λέω μόνον για μένα οι τιμές όλων των φαρμάκων πήγαν χαμηλότερα απ'όλο τον κόσμο.>>», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«ας αποθηκευσω αυτή την απάντηση. Το μέλλον ειναι...κοντά», τόνισε αιχμηρά ο Κ. Βαξεβάνης.

«έχεις πάρει λεφτά από κανεναν φαρμακοβιομηχανο; Έλληνα κατά προτίμηση; είπαμε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε», σχολίασε ο Άδ. Γεωργιάδης.